Ana SayfaDedikoduHazal Filiz Küçükköse ile Tuan Tunalı Neden Boşanıyor? İşte Çarpıcı İddialar!

İlgili Postlar

Hazal Filiz Küçükköse ile Tuan Tunalı Neden Boşanıyor? İşte Çarpıcı İddialar!

“Kara Sevda” dizisindeki ‘Zeynep’ rolüyle popüler olan Hazal Filiz Küçükköse ile 2014 yılında evlendiği eşi Tuan Tunalı boşanma kararı aldı. Neden boşanacakları hakkında ise çarpıcı iddialar öne sürüldü!

“Deniz Yıldızı” dizisinde ‘Özgür’ rolüyle tanıdığımız Tuan Tunalı ile aynı dizide tanışıp evlenen Hazal Filiz Küçükköse çifti boşanıyor. “Kara Sevda ve Rüya” dizileriyle ekranların beğenilen yüzü olan Hazal Filiz Küçükköse ve eşinin; sosyal medyada birlikte oldukları tüm fotoğraflarını sildikleri ve birbirlerini takipten çıkardıkları dikkatleri çekti. 3 yıldır evli olan çiftin, neden boşanacaklarına dair ise birçok iddia ortaya atıldı. İşte çarpıcı iddialar…

[irp]

Tuan Tunalı “İhanetten Geri Kalan” Şarkısını Paylaştı!

Yakışıklı oyuncu Tunalı; 2014 yılında evlendiği eşi Küçükköse ile boşanma iddialarının ardından, birlikte oldukları tüm fotoğrafları sosyal medya hesabından sildikten sonra ve birbirlerini takipten çıkardıktan sonraki günlerde, Instagram hikayesinde Sezen Aksu’nun “İhanetten Geri Kalan” şarkısını paylaştı. Tunalı’nın bu tarz bir paylaşımda bulunması “Çiftin ayrılığının nedeni acaba ihanet mi? Tuan Tunalı, eşi tarafından aldatıldı mı?” Sorularını akıllara getirdi.

Daha Fazla Para, Daha Fazla Şöhret!

Başarılı çiftin boşanma sebepleri arasında; güzel oyuncu Hazal Filiz Küçükköse’nin daha ünlü olduğu ve daha çok kazandığı yönünde iddialar da öne sürüldü . Küçükköse’nin; eşi Tuan Tunalı’dan daha fazla popüler ve daha fazla kazanıyor oluşundan kaynaklanan, maddi manevi sebepler olduğu söyleniyor.

Hazal Filiz Küçükköse Soyadını Silemedi!

Hazal Filiz Küçükköse’nin de boşanma iddialarının ardından, sosyal medya hesabından eşi Tuan’ı sildiği görüldü. Ancak tüm bu gelişmelere rağmen Küçükköse’nin eşinin soyadını hesaplarından silmediği ortaya çıktı.

Hazal Filiz Küçükköse Kimdir?

Tuan Tunalı Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler