Ana SayfaKimdirDidem Dilmen kimdir?

İlgili Postlar

Didem Dilmen kimdir?

A Spor’da spor yorumcusu olarak yer alan Didem Dilmen kimdir? Didem Dilmen, Rıdvan Dilmen ile akraba mı? Didem Dilmen kimin kızı? Didem Dilmen kiminle evli? A Spor kanalında yer almaya başlayan ve yorumları ile dikkat çeken Didem Dilmen, kısa süre içerisinde internetin de en çok arananları arasında yer aldı.
Bugün Doğan Ünlüler

Didem Dilmen kimdir? Didem Dilmen aslen nereli? Didem Dilmen kaç yaşında? Didem Dilmen hangi burç?

Sporcu Didem Dilmen, aslen Ankaralıdır. Didem Dilmen şuan 37 yaşında ve oğlak burcudur.

Didem Dilmen’den iddialı açıklamalar: Erkekler kadınların futbol konuşmasından keyif alıyor!

Didem Dilmen kimdir?

Didem Dilmen 1981 yılında doğdu. Ankaralı olan yorumcu, spor üzerine eğitim almamış olmasına rağmen kendi kariyerini bu yönde çizdi.İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık Bölümü’nü kazanarak buradan mezun olan yorumcu, daha çok dergi ve öykü gibi alanlarda çalışmalar yaptı. Kadir Has Üniversitesi’nde spor eğitimi alan ünlü isim, böylece gerekli olan altyapıyı da sağlamış durumda.

Didem Dilmen’in spora yönelişi

Spora yönelik 2008 yılı itibari ile çalışmalar yapmaya başlayan Didem Dilmen, spor ile ilgili yazılar yazmaya başladı. Böylece kısa süre içerisinde fark edilen Didem Dilmen, A Spor kanalına transfer oldu. 2018 yılı itibari ile başlayan Son Sayfa programında yer alna Didem Dilmen, Rıdvan Dilmen ile akraba değil.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler