Ana SayfaDedikodu'Deniz Seki hamile!'

İlgili Postlar

‘Deniz Seki hamile!’

Deniz Seki hamile! Deniz Seki hakkında gündeme gelen hamilelik iddiası, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı. Deniz Seki gerçekten hamile mi? İşletmeci Tayfun Topal ile aşk yaşayan Seki, bebek mi bekliyor? Detaylar haberimizde…

Deniz Seki, sevgilisine nasıl aşık olduğunu itiraf etti!

Deniz Seki hamile mi?

Ünlü şarkıcı Deniz Seki hakkında bomba bir iddia gündeme geldi. Deniz Seki’nin hamile olduğu iddia edildi. İşletmeci sevgilisi Tayfun Topal ile aşk yaşayan Seki, anne olmaya mı hazırlanıyor?

Deniz Seki kimdir?

Şoke etti

Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu; pilates yaparken kolunda yırtık oluşan ve bu nedenle geçtiğimiz günlerde ameliyat masasına yatan Seda Sayan’a geçmiş olsun dileklerini ilettiği bir sosyal medya paylaşımı yaptı. Eyüboğlu, Sayan’ın hasta yatağında çekilmiş bir pozu ile yaptığı bu paylaşımın altına gelen bir yorum ile şaşkınlık yaşadı.

‘Deniz Seki hamileymiş’

Ali Eyüboğlu’nun paylaşımına, bir takipçisi “Deniz Seki hamileymiş. Geçmiş olsun sabahların sultanı” diye bir yorum yazdı. Sosyal medya kulanıcısının bu yorumu hem Ali Eyüboğlu’nun, hem de magazinseverlerin dikkatini çekti.

Tüp bebe düşünüyorlar

Eyüboğlu, Deniz Seki’nin hamile olduğunu yazan takipçisine “Deniz Seki hamile mi?” diye soru sorarak yanıt verdi. İddia sahibi takipçi ise, “Şu an bunu söylemem doğru olmaz ama hamile kalmak çok istiyor bende inanıyorum ki olacak deniz ablayı çok seviyorum tüp bebek düşünüyorlar ben espri niyetinde yaptım.” yanıtını verdi. Sosyal medya kullanıcısının bu açıklaması, Deniz Seki hayranlarını heyecanlandırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler