Ana SayfaÜnlülerSeren Serengil'den ilginç çıkış: Kocam göğüslerini takmayı unutmuş!

İlgili Postlar

Seren Serengil’den ilginç çıkış: Kocam göğüslerini takmayı unutmuş!

Göcek tatili sırasında ortaya çıkan selülitli fotoğrafları ve fotoğrafların deforme edildiği iddiaları ile gündeme gelen Seren Serengil’den yeni hamle. Seren Serengil, eşi Yaşar İpek’in fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak “Göğüslerini takmayı unutmuşsun” dedi. İşte detaylar…

Seren Serengil’in görümcesinden şok açıklamalar! Açtı ağzını, yumdu gözünü!

Seren Serengil’den yeni hamle

Seren Serengil ve Yaşar İpek’in balayı tatili de aşkları ve evlilikleri kadar olaylı geçiyor. Göcek sularında tekne tatili yapan Seren Serengil ve Yaşar İpek, geçtiğimiz günlerde kilolu fotoğrafları ile gündeme gelmişti. Serengil, o fotoğraf hakkında yaptığı açıklamada selülit ve fazla kilo iddialarını yalanlamış, eşi ve kendisinde fazla kilo olmadığını belirterek fotoğraflarının deforme edildiğini iddia etmişti.

Seren Serengil kimdir?

Seren Serengil’den Yaşar İpek’e: Göğüslerini takmayı unutmuşsun

Seren Serengil’den fazla kilo konusu ile ilgili yeni bir hamle geldi. Serengil, eşi Yaşar İpek’in bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak “Yakışıklı kocam. Her şeyim, ömürlüğüm. Adam o adam. Aaa göğüslerin nerede, takmayı unutmuşsun” notunu ekledi.

Yaşar İpek kimdir?

Yaşar işi çözdü

Serengil, yaptığı diğer bir paylaşımına ise “Kocam işi çözdü ki; bu en basit bizlerin bile yapabileceği bir program. Geçen sene de ‘zayıflıktan dizleri çöktü’ diye bu sefer de buna benzer bir haber yapıp fotoğrafla bu yöntemle oynamışlardı. Hemen Kanal D Magazin’i Bodrum’a çağırıp kendimi çektirtmek zorunda kalmıştım. Bunu hep yapıyorlar bizlere, sizin bile yapabileceğiniz bir saniyelik bir işlemle. İşte Yaşar bir dakikada kendi çektiği fotoğrafı ne hale getiriyor. Benim hayatımda hiçbir ayıbım olmadığı için beni bu tip şeylerle vurmak istiyorlar ama ben o resimlerden çok daha kilolu hallerimle sevildim ve Seren oldum. Öyle olsam başımın üstüne ama biz kadınların kilosuyla bacağıyla dalga geçilmesi ve küçük duruma düşürülmesi de kadına şiddetin bir başka şekli değil midir? Benim kocam denizden çıkarken bile beni kimse görmesin diye gözünden sakınan bir adamken o kadar kanına dokundu ki kendisi bikinili pozumun nasıl deforme edilebileceğini anlatmak zorunda kaldı. Bizim utanacak bir şeyimiz yok siz utanın ne diyelim. Benimle uğraşan bu çete magazin ekibinin çıkar sağlamak amaçlı bir örgüt olduğunu iddianamemizde açıkladık.” notunu yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler