Ana SayfaÜnlülerZahide Yetiş doğuma girdi!

İlgili Postlar

Zahide Yetiş doğuma girdi!

Ünlü sunucu Zahide Yetiş doğuma girdi. Bebeğini kucağına almak için dakikalar sayan Zahide Yetiş’in mutlu haberini, yakın arkadaşı Müge Anlı verdi. Detaylar haberimizde…

Zahide Yetiş, doğumdan sonra izleyicisine bir sürpriz yapmaya hazırlanıyor!

Zahide Yetiş doğumda

Uzun zamanadır hayata dair konulara yer verdiği programın sunuculuğunu yapan ünlü sunucu Zahide Yetiş, doğuma girdi. Zahide Yetiş, bir erkek bebek dünyaya getirmeye hazırlanıyordu. Kucaklarına almak için dakikalar sayan Zahide Yetiş ve eşi iş adamı Cem Arısoy, bebeklerine Aras ismini verecekler.

Zahide Yetiş kimdir?

Haberi Müge Anlı verdi

Zahide Yetiş’in doğuma girdiğini, yakın arkadaşı Müge Anlı duyurdu. Zahide Yetiş’in sevenleri, dualar eşliğinde ünlü sunucunun ve bebeğinin sağlık haberlerini bekliyor.

Müge Anlı kimdir?

Müjdeyi canlı yayında vermişti

Ünlü sunucu, uzun zamandır tüp bebek tedavisi görüyor, bebek sahibi olmaya çalışıyordu. Sonunda uğraşlarının karşılığını aldı. Yetiş, hamilelik haberini, geçtiğimiz sezon başında programının canlı yayını sırasında yaptığı “Şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden, dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah beraber olduk. Şimdi sizinle en özel en güzel anımı paylaşma zamanı ben hamileyim.” şeklindeki açıklama ile duyurmuştu.

Zahide Yetiş’in değişimi

Zahide Yetiş, doğumun ardından yeni sezonda ekranlarda yenilik yapacak gibi görünüyor. Bunun sinyalini, Mesut Yar verdi. Yar, konu ile ilgili; “Zahide Yetiş hamile olduğunu sezon başında canlı yayında açıklamıştı. Önceki gün lafladık. Kısmetse doğuma 1 haftası kalmış. Doğum için zorunlu bir yaz arası verecek. Şimdiden “Allah bir avazda kurtarsın” deyip yola çıkan yeğenimize erkenden “maşallah” notu düşelim… Gelecek sezon Zahide yine aynı ekranda olacak. Show TV ekranı onu sevdi o da ekranını. Ancak sesinde sanki bir sürpriz yapacakmış tonu vardı. Şimdilik sürprizi bozmak istemediğimden zorlamadım. Ama biliyorum ki annelik macerasıyla birlikte Zahide izleyicilerini şaşırtacak. Önsezi de diyebilirsiniz, atıyorsun da!” ifadelerini kullandı.

İzleyici Zahide Yetiş’i çok sevdi

Zahide Yetiş, uzun zamandır televizyon ekranlarında sunuculuk yapıyor. Kendine has naif tavırları, izleyicilerine karşı takındığı yardımsever tavırları ile çok sevilen Yetiş, geçtiğimiz sezon ekran macerasını SHOW TV ekranlarında sürdürmüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler