Ana SayfaÜnlülerBodrum'da silahlı saldırıda öldürülen Hacer Tülü, intikam cinayetine kurban mı gitti?

İlgili Postlar

Bodrum’da silahlı saldırıda öldürülen Hacer Tülü, intikam cinayetine kurban mı gitti?

Bodrum’da bir gece kulübüne düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybedenler arasında bulunan şarkıcı Hacer Tülü, intikam cinayetine kurban mı gitti? Cinayetin perde arkasında yatan gerçekler neler? Silahlı saldırıda asıl hedef kimdi? Saldırıyı düzenleyenler kimler? Saldırganlar yakalanabildi mi? Hacer Tülü’nün öldürülmesine ilişkin detaylar neler? Acı olayın detayları haberimizde…

Bodrum’da öldürülen şarkıcı Hacer Tülü, Nazlı Hamarat’ı yasa boğdu!

Bodrum’daki silahlı saldırı ve Hacer Tülü cinayetinin detayları

Önceki gece Bodrum’da silah sesleri yükseldi. Ünlü bir barın işletmecisi olan Mehmet Ali Sürensoy’u pusuya düşürmeye çalışan saldırganlar, silahlı saldırı düzenledi. Habertürk Gazetesi’nden Müslim Sarıyar ve Kadir Tamer’in haberine göre; Bodrum Barlar Sokağı’nda bulunan ünlü bir bara silahlı saldırı düzenlendi. Mekan sahibi Mehmet Ali Sürensoy’un husumetli olduğu iddia edilen iki saldırgan ya da saldırganlar, biri çalıntı olan iki araç ile Barlar Sokağı’na gelerek ünlü işletmeciye pusu kurdu. Saldırganlar, Mehmet Ali Sürensoy’un sabaha karşı 04:50 sularında bardan çıkması ile harekete geçti. Mehmet Ali Sürensoy’u hedef aldığı iddia edilen silahlı saldırganlar, Sürensoy’un bardan çıkması ile ateş açtı. Ardı adına gelen silah seslerinin ardından ortaya çıkan manzara korkunçtu. Silah seslerinin durması ile işletmeci Mehmet Ali Sürensoy ve aynı anda bardan çıktığı öğrenilen şarkıcı Hacer Tülü, onların yanı sıra  . mekanın güvenlik görevlileri olduğu belirtilen Servet K., Kaan M. ve barın müşterileri Cesur A. ve Onur S. vuruldu. Yaralılar hemen hastaneye kaldırıldı. İşletmeci Mehmet Ali Sürensoy ve Hacer Tülü, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Bodrum’da silahlı saldırıda öldürülen şarkıcı Hacer Tülü kimdir?

Olayla ilgili gözaltılar var

Silahlı saldırının ardından hemen harekete geçen Muğla Emniyet Müdürlüğü, olayın ardından kaçan saldırganların kullandığı aracın birini terk edilmiş halde buldu. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polisler, saldırganların kaçtıkları yeni aracın plakasını belirledi. Araç, Manisa girişinde tespit edilerek durduruldu. araçta bulunan Abdulsamet Ç., Kadir Samet Ç., Turgay O. ve Hasan A. isimli şahıslar gözaltına alınarak Bodrum’a götürüldü. Olayın görgü tanıklarının Hasan A.’yı silahı kullanan kişilerden biri olarak teşhis ettiği iddia edildi.

Bodrum saldırısı intikam cinayeti mi?

Bodrum’dakinin dışında İstanbul’da da bir bar işleten Mehmet Ali Sürensoy’un isminin daha önceden bir cinayette geçtiği, silahlı saldırının bu konuda husumet yaşadığı kişiler tarafından intikam nedeniyle gerçekleştirildiği iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler