Ana SayfaKimdirBodrum'da silahlı saldırıda öldürülen şarkıcı Hacer Tülü kimdir?

İlgili Postlar

Bodrum’da silahlı saldırıda öldürülen şarkıcı Hacer Tülü kimdir?

Bodrum’da gece kulübüne yapılan silahlı saldırıda öldürülen Hacer Tülü kimdir? Müzik dünyasında tanınan Hacer Tülü nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, mesleği nedir, nasıl ve neden öldürüldü? Hacer Tülü hakkında merak edilenler haberimizde…

Bodrum’da Eğlence Mekanında Silahlı Saldırı Sonucu, Ünlülerin Vokalisti Hacer Tülü Vefat Etti…


Bugün Doğan Ünlüler

Hacer Tülü kimdir?

Hacer Tülü, 10 Nisan 1978 tarihinde İzmir’de dünyaya geldi. Annesi Nalan Tülü Karşıyakalı, babası İsmail Tülü Bornovalıdır. Ozan Tülü isimli bir de ağabeyi var.

Hacer Tülü’nün eğitim hayatı

Tülü, ilkokul eğitimini Piyale İlkokulu’nda, ortaokul ve lise eğitimini ise Bayraklı Lisesi’nde tamamladı. Ardından, Açıköğretim Fakültesi’nde Halkla İlişkiler Bölümü’nde okudu. Hacer Tülü, okul yıllarında uzun süre atletizm ve basketbol spor dalları ile ilgilendi.

Kendini geliştirmeyi seven ve eğitime büyük önem veren Hacer Tülü, İzmirli ünlü modacı Zuhal Yorgancıoğlu’nun teşvik etmesi ile bir dönem İzmirli milli manken Şafak Fişek’in ajansında zarafet eğitimi aldı. Ayrıca, Zuhal Yorgancıoğlu’na modellik de yaptı. Hacer Tülü, İzmir’de bulunduğu sıralar iki yıl boyunca model olarak pek çok projede yer aldı.

Hacer Tülü’nün evliliği ve kızı

Hacer Tülü, 1999 yılında bir evlilik yaptı. Bu evliliğinde 2003 yılında İlayda Serina Aydın ismini verdiği bir kız çocuğu dünyaya getirdi.

Hacer Tülü’nün çalışma hayatı

Tülü, 2006 yılında İstanbul’a yerleşti. Burada iki yıl boyunca oyunculuk ve modellik yaptı. Hatta, iki yıl boyunca Abdullah Şahin Nokta Tiyatrosu’nda tiyatro oyuncusu olarak görev aldı. 2008 yılına geldiğinde, bir mankenlik ajansına ortak oldu ve işletmeciliğe soyundu. Böylelikle, açılış, tanıtım, defile ve birçok önemli organizasyonda bulundu.

Hacer Tülü’nün müzik hayatına adım atışı, yakın arkadaşı Alpay Aydın’ın şarkı söylemesi konusunda ısrarlı olması ile gerçekleşti. Böylelikle, müzikle profesyonel olarak ilgilenmeye başladı. Sonrasında, Tanımadın Say ve Çok Selam Söyle şarkılarına imza attı. Kendini geliştirmek isteyen Tülü, ünlü şan öğretmeni Zehra Belevi’den ders aldı. Birçok ünlü sanatçıya vokallik de yaptı.

Hacer Tülü ne zaman, nasıl öldü?

Hacer Tülü, 21 Haziran 2018 tarihinde Bodrum’da bir gece kulübüne yapılan silahlı saldırı sırasında vuruldu ve hayatını kaybetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler