Ana SayfaÜnlülerSaadet Işıl Aksoy Bond kızı mı oluyor?

İlgili Postlar

Saadet Işıl Aksoy Bond kızı mı oluyor?

Ekranların güzel isimlerinden birisi olan Saadet Işıl Aksoy, sosyal medyada yaptığı son paylaşım ile heyecan yarattı. İşte detaylar.

Türkiye’de yer aldığı projelerde kendini fark ettiren ve aranan isimlerinden birisi olan Saadet Işıl Aksoy, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda yeni proje için ilk sinyalleri verdi. “Olmaz mı benden Bond kızı” diyerek bu konuda farklı bir beklenti yaratan oyuncu daha sonrasında detaylı bilgiler verdi.

Saadet Işıl Aksoy gecenin yıldızı oldu?

Paylaştığı video ile birlikte Bond kızı olabileceğine dair mesajlar veren oyuncu akıllarda soru işareti oluşturdu. Öyle ki yeni bir proje öncesine böyle bir açıklama yapıp yapmadığı bilinmeyen oyuncu, sadece benzetme yapmış da olabilir şeklinde yorumlanıyor.

“Ayaklarıma taşlar batmıyormuş gibi çek” mesajıyla sosyal medya hesabında video paylaşan oyuncu, James Bond filmlerinde Ursula Andress ve Halle Berry ile hafızalara kazınan “denizden çıkış sahnesine” de gönderme yapmayı ihmal etmedi.

Saadet Işıl Aksoy “Bond kızı olmak istiyorum”

Oyuncu paylaşımında aynı zamanda etiket olarak da “Bond kızı olmak istiyorum” yazdı. Bu paylaşım sonrasında yeni bir proje mi şeklindeki sorulara yanıt vermeyen Saadet Işıl Aksoy, bu konuda hem soru işareti bıraktı hem de merak uyandırdı. Sevenleri tarafından yapılan yorumlarda ise bu tip rollere Saadet Işıl Aksoy’ın çok yakışacağı üzerinde duruldu. Saadet Işıl Aksoy tarafından paylaşılan videodan bir kare ise şöyle;

Saadet Işıl Aksoy kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler