Ana SayfaKültür ve SanatMüzikSosyal medya fenomeni Selin Ciğerci şarkıcı oldu! Yeni şarkısı 'Beş Karat'

İlgili Postlar

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci şarkıcı oldu! Yeni şarkısı ‘Beş Karat’

Yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, şarkıcı oldu. Ciğerci, ilk şarkısı ‘Beş Karat’ı sevenlerinin beğenisine sundu. Ünlü fenomen, şarkıcılık performansı ile tam not aldı. Detaylar haberimizde…

Selin Ciğerci’den takipçisine ayar!

Selin Ciğerci şarkıcı oldu

Cinsiyet değiştirme operasyonu ile kadın olan Selin Ciğerci, sosyal medyada yaptığı paylaşımlar ile fenomen haline geldi. Dikkat çeken paylaşımlarının yanı sıra, ünlü futbolcu Gökhan Çıra ile yaşadığın aşkla da gündeme geliyor. Selin Ciğerci, her anını paylaştığı sevgilisi Gökhan Çıra ile yaşadığı aşkla, sevenlerini mest ediyor. Çift, ünlüler dünyasının en gözde çiftlerinden biri haline geldi.

Selin Ciğerci kimdir?

Selin Ciğerci’den ‘Beş Karat’

Selin Ciğerci, sosyal medya fenomeni kimliğinin yanına bir yenisini daha ekledi. Ciğerci, şarkıcı oldu. DJ’lik yapan ve sahne performansı ile kendisini dinlemeye gelen konuklarına unutulmaz anlar yaşatan Selin Ciğerci, ilk profesyonel deneyimini yeni şarkısı ‘Beş Karat’ ile yaşadı.

Selin Ciğerci tam not aldı

Selin Ciğerci, ilk şarkısı ‘Beş Karat’ın klibi için Ebru Polat ile birlikte kamera karşısına geçti. Ciğerci, çok heyecan duyduğunu ifade ettiği yeni şarkısı ‘Beş Karat’tan bir kesiti sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı. Selin Ciğerci’nin performansı, takipçilerinden ve müzikseverlerden tam not aldı.

İşte Selin Ciğerci’nin ‘Beş Karat’ şarkısı

Dua ile başladı

Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından paylaştığı videoya “Allah’ım utandırma. Kötü kalpli insanlardan uzak tut beni. Ne desem bilemedim severek heyecanla bir işe baş koydum emek verdim umarım beğenirsiniz kızlar paylaşırsınız dinlerken bana eğlenceli hikayeler atarsınız şimdi birazcık bana destek zamanı” notunu ekledi.

Ayarı verdi

Selin Ciğerci, en son geçtiğimiz ay bir takipçisinden gelen yorum ve verdiği yanıt ile gündeme gelmişti. Ciğerci’nin bir fotoğrafının altına bir takipçisi “Ulan oğlum hiç utanma kalmamış millette. Ulan erkek o erkek. Hiç mi Allah’tan korkmuyorsunuz? Utanmadan bazıları da ‘çok yakışmışlar’ diyor.” şeklinde bir yorum yazmıştı. Sosyal medya fenomeni, takipçisine ayarı vermekte gecikmemiş, yorumu yazan kişinin kendisine mesajlar attığını ifade ederek “Bu adamlar mesaj atarlar, cevap alamayınca böyle yapıyorlar.” diye yanıt vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler