Ana SayfaÜnlülerHakan Sabancı'nın eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu'ndan beklenen hamle geldi. Dostu Merve Boluğur'u...

İlgili Postlar

Hakan Sabancı’nın eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu’ndan beklenen hamle geldi. Dostu Merve Boluğur’u tek kalemde sildi!

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur cephesinde sürpriz gelişme! Eliz Sakuçoğlu, eski sevgilisi Hakan Sabancı ile aşk yaşamaya başlayan yakın dostu Merve Boluğur’u tek kalemde sildi. Dostluk, Hakan Sabancı aşkından dolayı bitti. Detaylar haberimizde…

Hakan Sabancı ile aşk yaşayan Merve Boluğur, Sabancı’nın eski aşkı Eliz Sakuçoğlu’nun kankası çıktı!

Hakan Sabancı – Merve Boluğur aşkına, eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu’ndan beklenen hamle geldi

Hakan Sabancı’nın Eski Sevgilileri

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur aşkı, geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Aşk haberinin ardından, tüm gözler Eliz Sakuçoğlu’ya çevrilmişti. Çünkü; Eliz Sakuçoğlu ve Merve Boluğur iki yakın dost, Eliz Sakuçoğlu Hakan Sabancı’nın eski sevgilisi, Merve Boluğur da Hakan Sabancı’nın yeni sevgilisiydi. Hal böyle olunca; Merve Boluğur ve Eliz Sakuçoğlu dostluğunun, Hakan Sabancı aşkından nasıl etkileneceği de merak konusu oldu. Eliz Sakuçoğlu’ndan beklenen hamle geldi.

Merve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı kimdir?

Eliz Sakuçoğlu, Merve Boluğur’u tek kalemde sildi

Eski sevgilisi Hakan Sabancı ile, yakın dostu Merve Boluğur’un aşk yaşaması, Eliz Sakuçoğlu’nu harekete geçirdi. Sakuçoğlu, “dostum” dediği, Murat Dalkılıç ile evliliğinde nikah şahidi olduğu Merve Boluğur’u tek kalemde sildi. Eliz Sakuçoğlu, sosyal medya hesabından Merve Boluğur’u sildi.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Merve Boluğur da sildi

Merve Boluğur da Eliz Sakuçoğlu’nun bu hamlesinin ardından atağa geçti ve yakın dostunu sosyal medya hesabından sildi. Eliz Sakuçoğlu ve Merve Boluğur’un dostluğu, Hakan Sabancı yüzünden bitti.

Merve Boluğur kimdir?

İlk yorum Aslıhan Karalar’dan gelmişti

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı aşkına ilk yorum, Sabancı’nın eski sevgilisi Aslıhan Karalar’dan gelmişti. Karalar, Sabancı – Boluğur aşkı için “Yaşandı ve bitti. İkisine de mutluluklar diliyorum.” şeklinde yorum yapmıştı.

Aslıhan Karalar kimdir?

Eve kapandı denmişti

Halbuki, Aslıhan Karalar’ın Hakan Sabancı’nın Merve Boluğur ile aşk yaşamaya başladığını öğrenince depresyona girdiği ve kendini eve kapattığı iddia edilmişti. Aslıhan Karalar, dedikoduların aksine tatil yapıyor, gayet mutlu bir şekilde hayatına devam ediyor.

Hakan Sabancı-Merve Boluğur aşkına ilk yorum, Sabancı’nın eski sevgilisi Aslıhan Karalar’dan geldi!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler