Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz'in eşi Feyza Aktan Deniz, oğlunun fotoğrafını paylaştı! Bebek anneye mi,...

İlgili Postlar

Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan Deniz, oğlunun fotoğrafını paylaştı! Bebek anneye mi, yoksa babaya mı benziyor?

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Deniz çifti, bebeklerini kucaklarına almanın mutluluğunu yaşarken, Kuzey bebek anne ve babası ile tatilde. Tatilde bebeklerini gezdirirken görüntülenen çift, sonunda Kuzey’in fotoğrafını paylaştı. Kuzey bebek, annesi Feyza Aktan Deniz’e mi, yoksa babası Özcan Deniz’e mi benziyor? Detaylar haberimizde…

Özcan Deniz oğlunu gezdirirken görüntülendi!

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Deniz bebekleriyle birlikte balayında

Feyza Aktan Deniz ve Özcan Deniz çifti, iki aylık oğulları Kuzey ile birlikte gecikmeli balayına çıktı. Rotada ilk olarak Göcek’i seçen ünlü çifti, bebekleri Kuzey’i gezdirirken görüntülendi. Özcan Deniz, son derece ilgili bir baba olarak takdir kazandı.

Özcan Deniz kimdir?

Özcan Deniz’in bebeği kime benziyor?

Bu fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından, Özcan Deniz’in eşi Feyza Aktan Deniz oğlu Kuzey’in fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Küçük Kuzey çok masum görünüyordu. Peki Kuzey bebe annesi Feyza Aktan Deniz’e mi benziyor, yoksa babası Özcan Deniz’e mi? Bu soru sosyal medyada çok tartışıldı. Kuzey bebeği annesine de benzeten oldu, babasına da. Peki sizce Kuzey bebek annesine mi benziyor, yoksa babasına mı?

Feyza Aktan Kimdir?

İşte Özcan Deniz ve Feyza Aktan Deniz çiftinin oğlu Kuzey

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Deniz çifti, geçtiğimiz 8 Mart günü evlerinde düzenlenen sade bir tören ile nikah masasına oturmuştu. 30 Nisan günü de oğulları Kuzey’i kucaklarına almışlardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler