Ana SayfaÜnlülerHakan Sabancı ve Merve Boluğur'u kim tanıştırdı?

İlgili Postlar

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur’u kim tanıştırdı?

Geçtiğimiz haftaya damga vuran Hakan Sabancı ve Merve Boluğur aşkı bitti, ama yankıları hala daha bitmedi. Merve Boluğur’u, uğruna arkadaşlarına sırt döndüğü bir haftalık sevgilisi Hakan Sabancı ile kim tanıştırdı? Sürpriz aşkın mimarı kim? Detaylar gün yüzüne çıkıyor. Haberimizde bulabilirsiniz…

Hakan Sabancı 1 Haftalık Sevgilisi Merve Boluğur’u Aldattı

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur aşkının mimarı kim?

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur çifti, geçtiğimiz haftanın en çok konuşulan çiftlerinden olmuşlardı. Sürpriz aşk haberlerinin ardından, magazin dünyasının yakın markajına girmişlerdi. Tüm gözler, onları takip ediyordu. Çeşme’de başlayıp, Bodrum’da devam ettikleri aşk, yine sürpriz şekilde noktalanmıştı. Peki, bu aşkın mimarı kimdi?

Merve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı kimdir?

İşte o isim

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı aşkına vesile olan ismi, Posta’dan Bekir Saçar açıkladı. Saçar, yazısında Merve Boluğur ve Hakan Sabancı aşkının mimarının parti organizatörü Cihan Şensözlü, namıdiğer Cihanna tanıştırdığını yazdı.

Merve Boluğur kimdir?

Hacı Sabancı ve Özge Ulusoy aşkına da imza atmıştı

Cihanna olarak anılan Cihan Şenözlü, yıllar önce de Hakan Sabancı’nın ağabeyi Hacı Sabancı ile manken Özge Ulusoy’u tanıştırmıştı. Bu aşk, tam altı yıl sürmüştü. Ancak; herkesin evlilikle noktalanır dediği birliktelik, geçtiğimiz yıl sona ermişti.

Büyü çabuk bozuldu

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur aşkı çok uzun sürmedi. Sadece o gün süren aşk, geçtiğimiz günlerde, tıpkı başlaması gibi sürpriz şekilde bitmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler