Ana SayfaDedikoduMurat Boz ve Eski Sevgilisi Eliz Sakuçoğlu Fena Pişti Oldu!

İlgili Postlar

Murat Boz ve Eski Sevgilisi Eliz Sakuçoğlu Fena Pişti Oldu!

Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu, yıllar sonra ilk kez bir arada. Boz, Aslı Enver ile ayrılığının ardından Çeşme’ye tatil yapmaya gitti. Orada büyük bir sürprizle karşılaştı. Eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu ile pişti oldu. O anlarda neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

Murat Boz’dan Aslı’ya Mesaj Mı Var!

Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu’nun sürpriz karşılaşması

Geçtiğimiz aylarda uzun zamandır aşk yaşadığı Aslı Enver ile sürpriz şekilde ayrılan ve magazin gündeminde bomba etkisi yaratan Murat Boz’a büyük şok. Çeşme’de bir beachte denize giren Boz, bir anda eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu’yu gördü. Eski sevgililer Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu, aynı mekanda pişti oldu. İki ünlü isim, birbirlerini görünce şoke oldu.

Murat Boz kimdir?

Şoke oldular

Murat Boz ve Eliz Sakuçoğlu, aynı mekanda pişti olunca şaşkınlık yaşadı. İki eski sevgili, mekanda birbirlerini görmemezlikten gelmek için yoğun çaba harcadı.

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

Eski sevgililer

Eliz Sakuçolu, Murat Boz’un Aslı Enver ile yaşadığı aşktan önceki sevgilisiydi.Uzun yıllar birlikte olan çift, sonunda ayrılmıştı. Her ikisi de başka kişiler ile yeni aşklara yelken açmıştı.

Aldatma iddiası

Sakuçoğlu’nun, Murat Boz’un Aslı Enver’i kendisi ile aldattığı iddia edilmişti. İki eski aşığın yeniden görüşmeye başladığı iddialarını ayyuka çıkmasının ardından Eliz Sakuçoğlu bir açıklama yapmış, “Yapılan hayal ürünü yorumları hayretle izliyorum ve gerçekten çok üzülüyorum. Bir sürü seneryodan sonra bu sefer de benim ismimin ayrılık malzemesi yapılması inanılmaz. Murat Boz’la Amerika’da buluştuğum, Türkiye’de gizli gizli görüştüğüm yönündeki iddiaların hepsi yalan! Bu haberler ile kamuoyuna yanlış bilgi vermek bir yana; insanlara, yaşadıkları ilişkilere büyük haksızlık ve saygısızlık yapılıyor, ne yazık ki! Her zaman olduğu gibi yaşanan güzel bir ilişkinin üstüne akbabalar gibi toplanıp, insanların duygularını yaşadıkları acımasızca magazin malzemesi haline getiriliyor. Bugüne kadar hakkımda yapılan asılsız haberlere karşı sessizliğimi hep korudum. Ülkede, dünyada bunca önemli olay olup biterken, insanların özel hayatının bu kadar didiklenmesine gerçekten bir anlam veremiyorum. Ama bilinmesini istiyorum ki; bundan sonra ismimin gerçek dışı iddialar ile gündeme getirilmesine asla müsaade etmeyeceğim. Bu iftiraları yayanlar, yayınlayanlar hakkında yasal yollara başvurarak hakkımı arayacağım.” diyerek iddiaları kesin bir dille yalanlamıştı.

Aslı Enver kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler