Ana SayfaDedikoduHakan Sabancı'nın Merve Boluğur'u kiminle aldattığı Ortaya Çıktı!

İlgili Postlar

Hakan Sabancı’nın Merve Boluğur’u kiminle aldattığı Ortaya Çıktı!

Hakan Sabancı ve ünlü oyuncu Merve Boluğur’un sürpriz aşkının bitmesine kim neden oldu? Hakan Sabancı, on günlük sevgilisi Merve Boluğur’u kiminle aldattı? Hakan Sabancı ve Merve Boluğur’un arasına kim girdi? Magazin haberlerinin yakından takip ettiği ayrılığın perde arkasında kim var? Detaylar haberimizde…

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur’u kim tanıştırdı?

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı neden ayrıldı?

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur aşkı, geçtiğimiz günlerde sürpriz şekilde sona erdi. Sadece on gündür aşk yaşayan çift, herkesin şoke etti. Peki, Merve Boluğur ve Hakan Sabancı aşkının bitmesinin nedeni ne?

Merve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı kimdir?

Hakan Sabancı – Merve Boluğur ayrılığının nedeni ihanet mi?

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı aşkının bitmesinin nedeninin aldatma olduğu iddia edildi. İddiaya göre; Hakan Sabancı, yeni aşkı Merve Boluğur’u aldattı. Hem de sadece on gün içinde… Üstelik, eski sevgilisi ile…

Merve Boluğur kimdir?

Hakan Sabancı, Merve Boluğur’u kiminle aldattı?

Hakan Sabancı’nın, Merve Boluğur’u geçtiğimiz yıl Eylül ayında birlikte olduğu İskoç asıllı güzel manken Evelyn Kazantzoglou ile aldattığı iddia edildi. İddialara göre; Hakan Sabancı ve eski sevgilisi Evelyn Kazantzoglou, geçtiğimiz günlerde bir ortak arkadaşlarının doğu günü partisine katıldı. Partide, Evelyn Kazantzoglou ve Hakan Sabancı arasında yakınlaşma yaşandı.

Hakan Sabancı’nın Eski Sevgilileri

Aşk kısa sürdü

Merve Boluğur ve Hakan Sabancı çiftini, parti organizatörü Cihanna tanıştırmıştı. Magazin dünyasına bomba gibi düşen aşk haberinin ardından, ayrılık haberi geldi. Çeşme’de tanışıp aşk yaşamaya başlayan Hakan Sabancı ve Merve Boluğur çifti, Çeşme’den sonra Bodrum’a, Hakan Sabancı’nın teknesinde tatile çıkmıştı. Her şey güzel görünürken, tatil dönüşü yemek yerken görüntülenen çiftin birbirleri yerine telefonları ile ilgileniyor olmaları ayrılık sinyalini vermişti. Nitekim, kısa bir süre sonra Hakan Sabancı ve Merve Boluğur sosyal medya hesaplarından birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Böylelikle, Merve Boluğur ve Hakan Sabancı aşkının finalinin geldiği de kesinleşmiş oldu. Halbuki, ünlü oyuncu Merve Boluğur, Hakan Sabancı ile aşk yaşamak için yakın dostu Eliz Sakuçoğlu ile bile arasını bozmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler