Ana SayfaDedikoduHakan Sabancı'dan, bir haftada aldattığı Merve Boluğur'a büyük jest!

İlgili Postlar

Hakan Sabancı’dan, bir haftada aldattığı Merve Boluğur’a büyük jest!

Hakan Sabancı’dan, bir haftada aldattığı Merve Boluğur’a büyük jest!

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur cephesinde flaş gelişme! Bir haftada Merve Boluğur’u aldatan Hakan Sabancı, yine magazin gündemini heyecanlandıran bir hamlede bulundu. Hakan Sabancı, ayrıldığı sevgilisi Merve Boluğur’a öyle bir jest yaptı ki… Detaylar haberimizde…

Hakan Sabancı’nın Merve Boluğur’u kiminle aldattığı Ortaya Çıktı!

İhanetin ardından

Çapkınlıkları ile sık sık magazin gündemine gelen Hakan Sabancı, geçtiğimiz hafta ünlü oyuncu Merve Boluğur ile aşk yaşamaya başlamıştır. Henüz on gündür birlikte olan çift, aşk haberinde yaptığı gibi bir sürpriz yaparak ayrıldı. Ayrılığın perde arkasında yatan nedenler aranırken, Hakan Sabancı’nın, Merve Boluğur‘u geçtiğimiz yıl Eylül ayında aşk yaşadığı İskoç asıllı bir manken olan eski sevgilisi Evelyn Kazantzoglou ile aldattığı iddia edilmişti.

Hakan Sabancı kimdir?

Merve Boluğur kimdir?

Hakan Sabancı pişman mı oldu?

Hakan Sabancı, Merve Boluğur’dan ihanet yüzünden ayrıldığına çok pişman olacak ki, barışmak için her yolu denemeye başladı. İddiaya göre; Hakan Sabancı Merve Boluğur ile barışabilmek için tam 1000 adet gül yolladı.

Merve Boluğur ile aşk yaşayan Hakan Sabancı kimdir?

Merve Boluğur ne yapacak?

Merve Boluğur’un, eğer iddialar doğruysa Hakan Sabancı’ya ne yanıt vereceği, onu affedip affetmeyeceği merak konusu oldu.

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur, geçtiğimiz hafta aşk haberleri ile magazin gündemine damgasını vurmuştu. Yılın yaz aşkı denilen ilişki, sadece on gün sürmüştü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler