Ana SayfaDedikoduDemet Akalın Yine Açık Sözlülüğü İle Sosyal Medyaya Damga Vurdu

İlgili Postlar

Demet Akalın Yine Açık Sözlülüğü İle Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Açık sözlülüğü ile her zaman paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekenYeni Ekle Demet Akalın, yine takipçisinin yaptığı kötü yorumlara sessiz kalmadı. Demet Akalın’ın paylaşımının altına ne dendi? Demet Akalın ne cevap verdi? Detaylar haberimizde…

Demet Akalın Kimdir? 

Demet Akalın Yine Açık Sözlülüğü İle Sosyal Medyaya Damga Vurdu

Demet Akalın ve Okan Kurt arasında gerginlik! Nazara geldiler…

Sosyal medya amacından tamamen çıkmış, herkesin birbirine kinini ve nefretini sunduğu bir mecra haline gelmişti. Ünlüler, artık öyle ki paylaşımlara yorumlarını kapatmak zorunda kalıyorlar. Fakat, Demet Akalın yoruma gizlemediği gibi kendisine saygısızlık yapan takipçilerine de cevap vermekten asla geri kalmıyor. Geçtiğimiz dönemlerde birçok cevabı olay olan ünlü popçu Demet Akalın, yine açık sözlülüğünü konuşturdu.

Demet Akalın Nihat Doğan’a Koruma Kararı Aldırdı

Demet Akalın seçim sonrası eşi Okan Kurt ile sosyal medyada fotoğraf paylaştı. Bir takipçisi Akalın’ın paylaştığı bu fotoğrafa,”surata bak ya ne kadar çirkin böyle çirkin insan görmedim” yorumunu yaparak Demet Akalın’ın en hassas olduğu konulardan birine değinmiş oldu. Demet Akalın  bu saygısızca yoruma sessiz kalmadı. Bu yoruma kayıtsız kalmayan Akalın takipçisine, “Kendimi sincap yapıp profil yapacak kadar çirkin değilim en azından” cevabını verdi. Daha sonra Demet Akalın’ın yakın arkadaşı Selin Ciğerci yoruma gülücük emojisi koydu. Akalın ise  “Kaşınanlara cevap vermiyorum ama bunun gibi kirli kalplilere de snap sağolsun.” yazdı.

Demet Akalın Para Basacak!

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler