Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın ve Okan Kurt arasında gerginlik! Nazara geldiler...

İlgili Postlar

Demet Akalın ve Okan Kurt arasında gerginlik! Nazara geldiler…

Ünlüler dünyasının en gözde çiftlerinden Demet Akalın ve Okan Kurt’a nazar değdi. Ünlü çift, Bodrum konseri sırasında gerginlik yaşadı. Demet Akalın, sinirinden ağladı. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın’ın Aile Tablosu Sosyal Medyayı Salladı

Demet Akalın ve Okan Kurt kavgası

Magazin dünyasında parmakla gösterilen, aşkları, birbirine bağlılıkları ve mutlulukları göz kamaştıran çift Demet Akalın ve eşi Okan Kurt nazara geldi. Herkesin gıpta ile baktığı Akalın ve Kurt çifti, tartıştı.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın, Okan Kurt yüzünden kızıyla havaalanında mahsur kaldı

Demet Akalın’ın konseri için Bodrum’a giden çift, gergin anlar yaşadı. Akalın, Okan Kurt yüzünden kızı Hira ile havaalanında mahsur kaldı. Çok sinirlenen ünlü şarkıcı, gözyaşlarını tutamadı.

Okan Kurt kimdir?

Sinirden ağladım

Konu hakkında konuşan Demet Akalın, “Okan yüzünden Hira ile havalimanında mahsur kaldık. Bir ara sinirden ağladım. Ama Okan kendini sonra affettirdi.”dedi.

Nazar değdi

Demet Akalın, her ne kadar eşi Okan Kurt’a kızsa da aşk galip geldi ve eşini affetti. Ünlü çiftin gerginlik yaşadığını duyanlar, mutluluklarına nazar değdiğini düşündü.

Demet Akalın ve Okan Kurt’un mutlu aile tablosu

Demet Akalın ve Okan Kurt çifti, ünlüler dünyasının en mutlu çiftlerinden, Akalın ve Kurt çifti, 23 Nisan 2012 tarihinde nikah masasına oturmuştu. Bu evliliklerinden Hira ismini verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi. Ünlü çift, sık sık birlikte görüntüleniyor, mutlulukları göz kamaştırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler