Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz oğlunu gezdirirken görüntülendi!

İlgili Postlar

Özcan Deniz oğlunu gezdirirken görüntülendi!

Usta oyuncu Özcan Deniz ve eşi Feyza Aktan Deniz, iki aylık oğullarını gezdirirken görüntülendi. Özcan Deniz’in bebeğiyle ilgilendiği görüldü. Baba Özcan Deniz, oğlunun gazını bile çıkardı. İşte detaylar…

Özcan Deniz’in Eşi Feyza Aktan Doğum Kilolarını Verdi!

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Deniz bebeklerini gezdirdi

İstanbullu Gelin dizisinde Faruk Boran karakterine hayat veren Özcan Deniz, eşi Feyza Aktan ve iki ay önce dünyaya gelen oğlu Kuzey ile birlikte tatilde. Feyza Aktan Deniz’in hamileliği nedeni ile Mart ayında nikah masasına oturmalarına rağmen balayına çıkamayan Deniz çifti, oğulları Kuzey ile bilikte balayına çıktı.

Özcan Deniz kimdir?

Özcan Deniz ve eşi Feyza Aktan Deniz’in balayı rotası

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Deniz çiftinin tatil rotasındaki ilk durak Göcek oldu. Çiçeği burnunda çift, Göcek’te tatilin tadını çıkarıyor. Göcek’in ardından da Kaş’a geçecekler.

Feyza Aktan Kimdir?

Bebekleri ile birlikte Göcek turu

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Deniz çifti, önceki gün oğulları Kuzey ile birlikte Göcek turuna çıktılar. Çift, bütün gün gezdiler.

Özcan Deniz ilgili baba

Özcan Deniz’in baba olmanın keyfini çıkardığı görülürken, eşi Feyza Aktan’a çok yardımcı olduğu, bebeği Kuzey’in gazını bile çıkardığı dikkat çekti. Özcan Deniz’in ilgili bir baba oluşu takdir edildi.

Özcan Deniz ve Feyza Aktan Deniz çifti, 30 Nisan günü oğulları Kuzey’i kucaklarına almıştı. Ünlü çift, anne – baba olmanın keyfini yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler