Ana SayfaÜnlülerAydemir Akbaş'tan Şafak Sezer açıklaması: Attan inip eşeğe binmem!

İlgili Postlar

Aydemir Akbaş’tan Şafak Sezer açıklaması: Attan inip eşeğe binmem!

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, ünlü oyuncu Şafak Sezer ile ilgili yaptığı açıklamada bomba ifadeler kullandı. Akbaş, “Ben attan inip eşeğe binmem” diyerek çıkış yakaladı. Detaylar haberimizde…

Aydemir Akbaş’tan Ağır İtham! İşte detaylar…

Aydemir Akbaş ve Şafak Sezer’den yeni proje müjdesi

Türk sinemasının önemli isimlerinden tecrübeli oyuncu Aydemir Akbaş, geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Şafak Sezer ile birlikte Bahçeşehir’deki bir restoran açılışına katıldı. İkili, herkesi kahkahaya boğdu.

Aydemir Akbaş Kimdir?

Beni dönerle baş başa bırakın

Şafak Sezer, eline döner kesme bıçağını alıp “Beni dönerle baş başa bırakın, etleri ben keseceğim.” diye espri yaptı. Sezer, esprileri ile herkesi kahkahaya boğarken, Aydemir Akbaş da açılış kurdelesini keserken Şafak Sezer ile birlikte yeni bir projeye imza atmaya hazırlandıklarını açıkladı.

Şafak Sezer kimdir?

Aydemir Akbaş Attan inip eşeğe binmem

Usta oyuncu Aydemir Akbaş, restoranın açılışını kurdeleyi keserek yaptı. Şafak Sezer ile birlikte aynı projede yer alacağını ifade eden Aydemir Akbaş, “Şafak’la aynı projelerde oynamak gurur verici. Onun için birçok işi elimin tersiyle geri çevirdim. Ben attan inip eşeğe binmem.” dedi.

Setlerde uyuşturucu içiyorlar

Aydemir Akbaş, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülenmişti. Akbaş, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken yine çok konuşulan bir açıklamaya imza atmış ve “Setleri özlediniz mi?” sorusuna “Herkesin uyuşturucu kullandığı setler özlenir mi? Setlerde içiyorlar. Bunlara sopa at, tık içeri beş sene, bak bakalım nasıl düzeliyor. Ben daha esrardan bir nefes çekmiş adam değilim.” şeklinde bir yanıt vermişti. Yeşilçam filmlerinin unutulmaz ismi tecrübeli oyuncu Aydemir Akbaş’ın bu açıklamasının öncesinde ünlü oyuncu Asuman Dabak da “Türk sinemasında alkol ve uyuşturucu madde üzerine bir dünya kurulmuş durumda.” şeklinde bir açıklama yaparak dikkat çekmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler