Ana SayfaÜnlülerVatan Şaşmaz'ın mezarı, Babalar Günü'nde neden boş kaldı?

İlgili Postlar

Vatan Şaşmaz’ın mezarı, Babalar Günü’nde neden boş kaldı?

Geçtiğimiz yıl bir otel odasında eski sevgilisi Filiz Aker tarafından silahla vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz, yalnız kaldı. Vatan Şaşmaz’ın mezarı, Babalar Günü’nde boş kaldı. Detaylar haberimizde…

Vatan Şaşmaz’ın bebeği dünyaya geldi! Bebeğin ismi duygulandırdı

Sempatik oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, geçtiğimiz yıl yaz aylarında eski manken ve eski sevgilisi Filiz Aker ile İstanbul Beşiktaş’taki Conrad Otel’de buluşmuştu. Otel odasına girdikten kısa süre sonra Filiz Aker tarafından sırtından silahla vurulan Vatan Şaşmaz, olay yerinde can vermişti. Filiz Aker, Şaşmaz’ı öldürdükten sonra kendini de başından vurmuş ve hayatına son vermişti.

Vatan Şaşmaz kimdir?

Vatan Şaşmaz’ın mezarı neden boş?

Vatan Şaşmaz öldürüldüğü sırada eşi Yasemin Adalı dört aylık hamileydi. Şaşmaz’ın vefatından aylar sonra oğlunu dünyaya getiren ve oğluna ‘Asil Vatan’ ismini veren Yasemin Adalı, geçtiğimiz Pazar günü Babalar Günü’nde Vatan Şaşmaz’ın mezarını ziyaret etmedi. Vatan Şaşmaz’ın mezarı, Babalar Günü’nde boş kaldı.

Tek ziyaretçisi annesi oldu

Yasemin Adalı’nın, merhum eşi Vatan Şaşmaz’ın mezarını yaklaşık iki aydır hiç ziyaret etmediği iddia edildi. Şaşmaz’ın Kanlıca Mezarlığı’nda bulunan kabrinin üzerindeki kurumuş tek bir gül olduğu, onu da annesi Safiye Şaşmaz’ın bayram ziyaretine geldiği sırada bıraktığı söyleniyor.

Lüks evinden taşındı

Vatan Şaşmaz’ın eşi Yasemin Adalı’nın, Vaniköy Andiçen Evleri’ndeki boğaz manzaralı lüks evinden iki ay kadar önce başka bir adrese taşındığı iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler