Ana SayfaÜnlülerSon dakika: Uyuşturucuya özendirmekten tutuklanan rapçi Ezhel, serbest bırakıldı!

İlgili Postlar

Son dakika: Uyuşturucuya özendirmekten tutuklanan rapçi Ezhel, serbest bırakıldı!

Şarkılarında uyuşturucu kullanımına özendirdiği iddiası ile tutuklanan Ezhel, sonunda serbest kaldı. Ezhel hayranları, son dakika gelişmesi ile büyük sevinç yaşadı. Detaylar haberimizde…

Uyuşturucuya özendirmekten tutuklanan rapçi Ezhel’in avukatından ilk açıklama!

Ezhel’in uyuşturucuya özendirme iddiası davası görüldü

Ünlü rap şarkıcısı Ezhel, gerçek ismi ile Sercan İpekçioğlu, geçtiğimiz ay şarkılarında uyuşturucu kullanımına özendirdiği iddiası ile tutuklanmış ve cezaevine gönderilmişti. “Uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını kolaylaştırma” suçundan 10 yıla kadar hapis cezası istemi ile açılan dava görülmeye başlandı. Anadolu Adalet Sarayı’nda görülen davanın ilk duruşmasında, Ezhel’in tutuklu yargılanmasına son verildi, beraat etti.

Ezhel kimdir?

Rapçi Ezhel, ilk duruşmada beraat etti

Ezhel’in hayranları, davanın görüldüğü Anadolu Adalet Sarayı’na adeta akın etti. Adliye koridorları ve bahçesi, Ezhel’e destek olmak isteyen hayranları ile dolup taştı. Ezhel’in beraat kararı, hayranlarına büyük sevinç yaşattı.

Başbakan Binali Yıldırım’dan Ezhel ve Seda Sayan yorumu

Geçtiğimiz günlerde bir programa konuk olarak katılan Başbakan Binali Yıldırım’a program sunucusu rapçi Ezhel davası ile ilgili “Seda Sayan, herkesin izlediği bir programda ‘Vururam Seni’ diye bir şarkı okuyor, bu insanları cinayete teşvik etmiyor da o çocuk şarkısının bazı yerlerinde belirli cümleler kullanınca uyuşturucuya mı teşvik ediyor? Sizce bunda özgür bırakılmamalı mı insanlar, bu konudaki fikrinizi alalım.” şeklinde bir soru yöneltmişti.

Başbakan Binali Yıldırım: Rapçi Ezhel’e yapılan, Seda Sayan’a da yapılmalı!

Başbakan Binali Yıldırım, program sunucusunun yönelttiği bu soruya, konu hakkında detaylı bilgiye sahip olmadığını vurgulayarak “Söylediklerinizi veri kabul ederek konuşacak olursak ve yaptığınız karşılaştırmayı da dikkate alırsak Ezhel’e yapılan Seda Sayan’a da yapılması gerekir. Orada bir işlem yapılmıyor burada yapılıyorsa bu da bir çifte standarttır. İnsanlar suç işlemedikten sonra ceza almamalı, cezalandırılmamalı. Uyuşturucuyla mücadele hepimizin hassasiyeti, büyük bir tehdit. Maalesef bu da dış kaynaklı bir tehdit. Sistematik şekilde Avrupa, içine düştüğü bu belaya Türk gençlerinin de düşmesini istiyor. Bunun için çalışan özel kuruluşlar var. Türkiye’de uyuşturucunun yaygınlaşması için büyük bütçeler ayırıyorlar ve çok çok ucuza, maliyetinin onda birine sentetik uyuşturucuları bir şekilde iletiyorlar ülkeye, gençlerimizi zehirlemek için. Bağımlılıkla ilgili hassasiyetimiz hat safhada.” şeklinde yanıt vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler