Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı’nın sevgilisi Uğur Akkuş Gonca Akkuş'a şantaj davası açtı

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın sevgilisi Uğur Akkuş Gonca Akkuş’a şantaj davası açtı

Uğur Akkuş boşandığı eşi Gonca Akkuş tarafından şantaja uğradığı gerekçesi ile mahkemeye gitti. Şantaj davasında iki taraf karşı karşıya gelecek.

Ebru Şallı ile birlikte olan ve sonrasında Gonca Akkuş ile ayrılarak gündeme gelen iş adamı Uğur Akkuş’un eşi tarafından şantaja uğradığı ortaya çıktı. Mayıs ayı içerisinde anlaşmalı olarak boşanan çiftin yaşadıkları gün yüzüne çıkmaya başlarken 1 yıldan beri Ebru Şallı ile birlikte olduğu bilinen Uğur Akkuş’un eşi nedeniyle zor bir dönem yaşadığı öğrenildi.

Ebru Şallı evli sevgilisiyle partiye gitti, kaçmak zorunda kaldı! Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’un zor anları…

“Defalarca şantaj!”

Ebru Şallı’nın sevgilisi iş adamı Uğur Akkuş’un defalarca şantaja uğradığı öne sürüldü. Konuyla ilgili yargıya yapılan müracaatta Gonca Akkuş hakkında 3 yıl hapis istendi.

Gonca Akkuş 50 milyon lira istemiş

Gonca Akkuş’un Uğur Akkuş’tan 50 bin TL istediği öne sürüldü. Mahkemeye de bu şekilde yansıtılan olayda Gonca Akkuş’un aynı zamanda “Parayı vermezsen savcıya gideceğim, seni bitireceğim, rezil edeceğim” dediği de belirtildi. Müracaat sonrasında şu anda soruşturmanın başlatıldığı öğrenilirken konuyla ilgili ifadeler alınmaya başlandı. İş adamı Akkuş’un arkadaşı tanık olarak ifade verdi. Arkadaşının şantaja da tanık olduğu ileri sürüldü. Konuyla ilgili Gonca Akkuş herhangi bir açıklama yapmazken tüm suçlamaları reddettiği belirtildi.

Önümüzdeki dönemde tarafların mahkeme önüne çıkması ve olayın sonuçlanması bekleniyor.

Ebru Şallı kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler