Ana SayfaÜnlülerFerdi Tayfur'dan kötü haber: Ömür boyu makineye bağlanacak!

İlgili Postlar

Ferdi Tayfur’dan kötü haber: Ömür boyu makineye bağlanacak!

Ferdi Tayfur, sağlık soruları yaşıyor. Tayfur’a son olarak böbrek yetmezliği teşhisi konuldu. Ünlü sanatçı, ömrünün sonuna kadar diyaliz makinesine bağlanacak. Detaylar haberimizde…

Tuğçe Tayfur’un babası Ferdi Tayfur oyuncu olmasını, annesi Nejla Nazır şarkıcı olmasını istedi

Ferdi Tayfur ömür boyu makineye bağlanarak yaşayacak

Arabesk şarkıların efsane ismi, imkansız aşk filmlerinin unutulmaz yüzü usta sanatçı Ferdi Tayfur’dan kötü haber geldi. Tayfur’a, böbrek yetmezliği teşhisi konuldu. Günaydın’dan Okan Filizçay’ın haberine göre; son yıllarda, özellikle de son günlerde sağlık sorunları yaşayan usta sanatçı, böbrek yetmezliği nedeni ile bundan sonra ömrünün sonuna kadar haftada bir gün diyaliz makinesine bağlanacak ve tedavi olacak. Usta sanatçının İstanbul ve Marmaris’teki özel bir hastanede tedavi gördüğü ve bakımını şimdilik yardımcılarının yaptığı iddia ediliyor.

Ferdi Tayfur kimdir?

Davayı kazanması motivasyon oldu

Son zamanlarda sağlık sorunları ile uğraşan Ferdi Tayfur, en büyük motivasyonu geçtiğimiz yıllarda kaybettiği villa davasının kendi lehine sonuçlanması ile yaşadı. Usta sanatçı, Marmaris’teki arazisi üzerine yaptırmak istediği villalarda sorun yaşamış, müteahhit ve taşeron firmayla davalık olmuştu. Açılan davalar, Ferdi Tayfur’un lehine sonuçlandı.

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler