Ana SayfaÜnlülerEbru Şallı evli sevgilisiyle partiye gitti, kaçmak zorunda kaldı! Ebru Şallı ve...

İlgili Postlar

Ebru Şallı evli sevgilisiyle partiye gitti, kaçmak zorunda kaldı! Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’un zor anları…

Ebru Şallı ve evli sevgilisi Uğur Akkuş, birlikte katıldıkları partiden kaçar gibi gitmek zorunda kaldılar. Habercilere görüntü vermek istemeyen Şalı ve Akkuş, köşe kapmaca oynarken zor anlar yaşadı. Detaylar haberimizde…

Ebru Şallı’nın evli çıkan sevgilisi Uğur Akkuş’a hapis şoku!

Ebru Şallı ve Uğur Akkuş birlikte eğlendi

Ebru Şallı ve yaklaşık bir yıldır aşk yaşadığı evli sevgilisi Uğur Akkuş, önceki gece bir arkadaşının İstniye’de gerçekleşen doğum günü partisine katıldı. Şallı ve Akkuş, partide birlikte eğlendiler. Partinin ardından da Emirgan’a gittiler. Mekandan çıkmak isteyen Ebru Şallı ve Uğur Akkuş için bu pek de kolay olmadı.

Ebru Şallı kimdir?

Tedbiri elden bırakmadılar

Ebru Şallı ve evli sevgilisi Uğur Akkuş, mekandan birlikte çıkmadı. Mekandaki görevlilerden yardım isteyen çift, civarı yaklaşık on dakika kadar kontrol ettirdi. Çevrede basın mensuplarının olmadığından emin olduktan sonra mekanın kapısına özel VIP araç yanaştı. Ancak, yine de tedbiri elden bırakmak istemediler ve mekandan ayrı ayrı çıktılar.

Önce Uğur Akkuş çıktı, sonra Ebru Şallı

Mekandan ilk çıkan Uğur Akkuş oldu. Etrafta kısa bir kontrol yaptıktan sonra hızla araca binen Uğur Akkuş, bir süre sonra sevgilisi Ebru Şallı’ya “Arabaya gelebilirsin” dedi. Ebru Şallı, bu haberin ardından mekandan çıktı. Ebru Şallı, bir kadın arkadaşı ile birlikte hızla mekandan çıkıp araca bindi.

Sonunda yakalandılar

Ebru Şallı ve sevgilisi Uğur Akkuş, Şallı’nın İstinye’deki evine gitti. Bir süre garaj kapısının açılmasını beklemek zorunda kalan Ebru Şallı ve Uğur Akkuş, bu sırada basın mensupları ile karşılaştı. Aracın siyah camlarından görünmeye çifti, yine de her ihtimale karşı aracın perdelerini çekerek önlem aldı. Ebru Şallı ve Uğur Akkuş’un görüntülenmeme mücadelesi sonuçsuz kaldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler