Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki provokatif mi?

İlgili Postlar

Aleyna Tilki provokatif mi?

Sık sık sıra dışı açıklamaları ile gündeme gelen Aleyna Tilki, provokatif mi? Genç şarkıcının amacı sürekli ortalığı karıştırmak mı? Bunu özellikle mi yapıyor? Yoksa bu şekilde gündemde mi kalmaya çalışıyor? Detaylar haberimizde…

Aleyna Tilki’den Çirkin açıklama!

Aleyna Tilki gündemde kalmak mı istiyor?

Geçtiğimiz yıllarda yaşı 18’in altında olmasına rağmen alkollü mekanlarda sahne alması ile gündemden düşmeyen Aleyna Tilki, geçtiğimiz haftalarda reşit oldu ve bu konunun önünü kapadı. Aleyna Tilki, sadece bu konu ile gündemde değildi tabi ki. Genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin en çok gündeme gelmesine neden olan yaşına rağmen dikkat çekici ve sivri açıklamalar yapması.

Aleyna Tilki kimdir?

Özellikle mi yapıyor?

Aleyna Tilki, dikkat çeken kışkırtıcı konuşmaları özellikle mi yapıyor? Tek amacı sadece gündemde kalabilmek mi? Yoksa, bu şekilde popüler olabileceğini mi düşünüyor? Bu bir plan mı?

Provokatif Aleyna!

Habertürk’ten Oben Budak, genç şarkıcı Aleyna Tilki’nin tavırları hakkında bir yazı kaleme aldı. Budak’ın “Provokatif Aleyna!” başlıklı yazısında yer verdiği ifadeler şu şekilde: Geçtiğimiz hafta içinde ortalığı karıştıran ünlülerin başında yine Aleyna Tilki geliyordu. Ama Aleyna’nın gündeme gelme sebebi ablaları gibi değil, birilerine laf atıp gündem yakalama hikayesinin bayat olduğunu daha bu yaşta öğrenmiş. Onun gündeme gelme sebebi kışkırtıcı, uyarıcı söylemler ve eylemler. Son olarak doğallığına laf edenlere, onu sansürlemeye kalkanlara ithafen sadece göğüs ucunun gözüktüğü bir sanat eserini paylaşıp dikleşti! Anlatmak istediği noktaya dikkat çekmek için daha iyi bir yol seçemezdi. Sanatçı denilen kesimin tek işi konser verip birbiriyle dalaşmak değil, asıl önemlisi kafa açıcı olmaları, yenilik peşinde koşmaları. Aleyna’nın söylemlerini duydukça insan, yaz için piyasaya süreceği şarkılarını merak etmekten alıkoyamıyor kendini.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler