Ana SayfaÜnlülerAleyna Tilki'den Çirkin açıklama!

İlgili Postlar

Aleyna Tilki’den Çirkin açıklama!

Genç yaşına rağmen ekranların en çok para kazanan ünlüleri arasına giren Aleyna Tilki, sosyal medya üzerinden de en çok takipçisi olan ünlüler arasına girmeyi başardı. Özellikle genç hayran kitlesine sahip olan genç şarkıcı, gündemde sıkı takip ediliyor. Genç şarkıcı Aleyna Tilki yine yaptı yapacağını. Son dönemde ne yapsa olay olan şarkıcı, şimdi de gözlüğünü uçakta unuttuğunu iddia ederek bakın ne açıklama yaptı. İşte Detaylar…

Aleyna Tilki Yine Yaptı Yapacağını!

Aleyna Tilki geçenlerde yine olay yaratacak sözlerde bulunmuştu. “Annem ve babam 4 yaşımdayken zeka seviyemi ölçtürtdü. Üstün zekalı çıktım. 7 yaşımdayken bir kez ölçüldü, yine 140 yani üstün zekalı çıktım” dedi. Aleyna Tilki, “Üniversitede hangi bölümü tercih edeceksiniz?” sorusuna da şu cevabı verdi: “Psikoloji okumaya karar verdim. Konservatuvara karşıyım, çünkü yaratıcılığı öldürüyor” diyerek herkesi şaşırtmıştı. 

Aleyna Tilki’den Çirkin İma…

18 yaşındaki Aleyna Tilki son dönemde neredeyse her hafta gündemde. Şimdi de başka bir polemik ile gündemde. “Uçakta gözlüğümü unuttum” diyerek THY ile bağlantıya geçti. Gözlüğün uçakta olmadığı yanıtını aldı. Bunun üzerine çok sinirlenen ünlü şarkıcı,  sinirlenip Twitter’dan şöyle yazdı: THY gözlüğümü ver. Uçakta koltuğumun yanında unuttuğuma eminim. Hiç boşuna yok demesin hostes ablalar” diyerek yine tüm bakışları üzerine çekti. Sözleri ise sosyal medya da çok tartışıldı. Böylesine çirkin bir ima genç şarkıcıya yakışmadı söylendi ve takipçilerinden birçok eleştiri aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler