Ana SayfaÜnlülerSurvivor'da birleşme partisi öncesi elenen isim kim?

İlgili Postlar

Survivor’da birleşme partisi öncesi elenen isim kim?

Survivor 2018’in  Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde hem ödül oyunları hem de eleme heyecanı yaşandı. Survivor’da yataklı baraka ve köfte ödüllü oyunları hangi takım kazandı? Yağmur altında oynanan oyunlarda yarışmacılar zor anlar yaşadı. Toplu sms oylaması sonuçlarına göre, birleşme partisini göremeden elenen isim belli oldu. Survivor’da elemeye kalan  hangi isim elendi? Survivor’dan bu hafta kim gitti?  Baraka ödülünü hangi takım kazandı? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Survivor Damla, Şeyma Subaşı’nın arkadaşı mı? Acun Ilıcalı açıkladı!

Survivor da Kim Elendi…

Survivor 2018’i son bölümünde  iki dokunulmazlığı da kaybeden Ünlüler takımında elemeye kalan Elif, Merve Aydın ve Turabi arasından, toplu sms oylamasında en az oyu alan isim belli oldu. Survivor toplu oylama sonucuna göre Elif Şadoğlu yarışmaya veda etti.

Elif Şadoğlu Kimdir?

Elif’ten Duygusal Veda…

Acun Ilıcalı’nın açıklamasından sonra Elif Şadoğlu gözyaşlarına hakim olamadı. Acun Ilıcalı’ya  teşekkür eden Elif, ‘Mükemmel bir takımın içindeydim. Keşke daha fazla vakit geçirebilseydim, hepsini çok seviyorum. Potalardan çıkamazsak zaten hayallerimiz olmayacak demektir. Ben de çıkamadım o yüzden çok üzgünüm’ dedi. Acun Ilıcalı ise, ‘Survivor’daki yarışmacı profiline çok uygun birisin. Çok iyi bir yarışmacıydın. Seni ekip olarak seviyoruz’ şeklinde konuşma yaptı.

Bakara Oyununu Kim Kazandı?

Survivor’da takımlar ada oyununda kıyasıya mücadele ettiler. Son baraka oyununu Ünlüler takımı kazanmıştı. Yeni oyunda ise nefes kesen bir mücadele yaşandı. Oyunda 9-9’luk eşitlik sağlanınca Gönüllüler baraka oyununu kazandı.

Yemek Oyununu Kim Kazandı?

Survivor’ın son bölümünde günün ikinci oyunu ise köfte, bulgur pilavı ve cacık ödüllü oyundu.  Yoğun yağmur altında oyun oynandı. Oyun sırasında ıslanan yarışmacılar soğuk havada oldukça zor anlar yaşadı. Oyunu 10-4’lük skorla kazanan Ünlüler takımı yemeğin tadını çıkardı.

Turabi’den Takımına Sert Tepki…

Survivor’da son konseyde takım arkadaşlarının kendi ismini yazmasına kızan Turabi’nin takımına tepkisi oyun alanında da devam etti. Baraka oyunu öncesinde toplantıya katılmayan Turabi, oyun boyunca arkadaşlarıyla da konuşmadı. Tepkisini konuşmayarak gösteren Turabi, bu hareketi ile takım arkadaşlarını şaşırttı. Anlaşılan  hareketli günler bizi bekliyor…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler