Ana SayfaÜnlülerKadın, izleyicisini şaşırtmaya devam edecek!

İlgili Postlar

Kadın, izleyicisini şaşırtmaya devam edecek!

Fox TV’de Salı akşamları ekrana gelen ve başrollerinde Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk ile Bennu Yıldırımlar’ın rol aldıkları Kadın dizisi, sezona en hızlı giriş yapan diziler arasında yer alıyor. Farklı hikayesi ve oyunculuğuyla dikkat çekse de bu kadar hızlı sürede zirveye yerleşeceği tahmin edilmiyordu. Peki dizide bu akşam izleyici neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Kadın Dizisi Dikkat Çekmeye Devam Ediyor…

Salı akşamlarının tahtına oturan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Ufak Tefek Cinayetler ile müthiş bir rekabet yaşayan dizi, izleyiciler tarafından büyük bir ilgi görüyor. Çok konuşulan, gündem yaratan dizi, onlarca dizi arasından dikkat çekmeyi başardı. Çok sayıda izleyici sosyal medya ortamında da Kadın dizisini konuşuyor.

Kadın Dizisi Şaşırtmaya Devam Edecek!

Dramalar Direktörü Türkan Yurdam Milliyet Gazetesi’nden Sinan Biçici’ye dizinin izleyenleri nasıl böyle heyecanla izlendiğini şu sözlerle özetledi:

“Kadın, kendisinde olan derinliğe ihanet etmeden, hikayesini tüm sadeliğiyle anlatarak izleyicinin kalbine dokundu. Bence başarı için hikaye neyi gerektiriyorsa, öyle yapılmalı. Oyuncu da karaktere uygun, doğru yerde konumlanmalı.”Woman isimli Japon dizisinden uyarlama olan Kadın, yeni sezonda da devam edecek. Tabii dizinin başarısında senaryoyu yazan Hande Altaylı’nın payı da büyük. Belki de sezonun en şaşırtıcı çıkışını yapan dizi, bizi daha çok şaşırtmaya devam edecek.

Her bölümüyle olay yaratan dizinin  28. bölümü ekranda olacak;

İşte yeni bölüm tanıtımı:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler