Ana SayfaÜnlülerSurvivor Damla, Şeyma Subaşı'nın arkadaşı mı? Acun Ilıcalı açıkladı!

İlgili Postlar

Survivor Damla, Şeyma Subaşı’nın arkadaşı mı? Acun Ilıcalı açıkladı!

Survivor yarışmacısı Damla’nın, programın yapımcısı Acun Ilıcalı’nın eşi Şeyma Subaşı’nın arkadaşı olduğu iddia edildi. İddiaların ardında, Acun Ilıcalı konu hakkında açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Son dakika: Acun Ilıcalı Survivor birleşme partisine katılacak isimleri açıkladı!

Acun Ilıcalı, Survivor Damla ve Şeyma Subaşı arkadaşlığı iddialarını yanıtladı

Survivor Panorama programında Nur Tuğba Algül, İhsan Tarkan ve Hakan Ural’ın konuğu olan Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacısı Damla’nın eşi Şeyma Subaşı’nın arkadaşı olduğu iddialarına yanıt verdi. Ilıcalı, iddialar hakkında “Puzzle koysak ‘Adem yapmasın’ diyen oluyor. Havuz koyduğumuz zaman ‘Gönüllüler kazansın’ diye oluyor. İki taraftan 2 aday çıkması bizim için daha iyi değil mi? Son parkur havuzdu. Biri bize anlatsın o zaman. Biz neden havuz koyuyoruz? Parkurlar 15 gün önceden hazırlanıyor. Birisinin kazanması bize ne avantajı olabilir. Arkadaşın diyorsanız? Benim arkadaşlarım daha bir şey kazanmadı. Ben rap hastasıyım. O Ses’te bir tane rapci kazanmadı. Adem derseniz yazın beraberdik. Hilmi Cem, dizisini bırakıp geldi. Burada ne dönüyor olabilir. ‘Damla Şeyma’nın arkadaşı’ dediler. Arkadaşı olsa ne olur. Zaten tanışmıyor. Şeyma’nın tek tandığı Marcus’tu. İlk hafta elendi adam.” diyerek iddiaları yalanladı.

Damla Can kimdir?

Fanatizm iyi değil. Şuur kapanması olmaması lazım.

Survivor için yapılan yorumlar hakkında konuşan Acun Ilıcalı, “Seyircilerimizden şunu rica ediyorum. İş fanatizme dönmüş durumda. Bizim yorumcularımız kimseyi tanımıyor. Yorumcu seyircinin dediğini mi yapsın? Hata yapıyorlarsa da haftada 15 saat yayına çıkıyorlar. Fanatizm iyi değil. Şuur kapanması olmaması lazım. İlgi göstermek, ciddi şekilde takip etmek güzel. Oradaki kardeşlerimizin yaşı da küçük. Onların heyecanını da anlıyorum. Bazen komik şeyler yazıyorlar. 3 sene önce ne yaptığımı yazıyorlar. ‘2015’te Semih kalan oyların tamamını açmanı istemişti, kabul etmemiştin. Turabi isteyince açtın’ diyor. Negatif bir şey yazıldığı zaman benim moralim bozulmuyor. Gülümsüyorum. Çok hassas konular dışında elbette. Hayatımda kimseye dava açmışlığım yoktur. eksisozluk’te Survivor’a ilgi duyan bir grup var. Onları takip ediyorum.” dedi.

Şeyma Subaşı kimdir?

Survivor 2018 birleşme partisine kimler katılacak?

Survivor 2018 birleşme partisine katılacak isimleri de açıklayan Acun Ilıcalı, Aleyna Tilki ve İbrahim Büyükak’ın birleşme partisinde olacağını söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler