Ana SayfaÜnlülerSerel Yereli'den bir yarı çıplak paylaşım daha!

İlgili Postlar

Serel Yereli’den bir yarı çıplak paylaşım daha!

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yarı çıplak bir pozunu paylaşan Serel Yereli, bir yarı çıplak paylaşım daha yaptı. Yereli, bu defa bir erkek arkadaşının havluya sarılı yarı çıplak anlarını yayınladı. Detaylar haberimizde…

Üstsüz videosu olay yaratan Serel Yereli’den eleştirilere tepki: Benim ülkem neden böyle olmasın?

Bodrum Masalı dizisinde canlandırdığı Alara karakteri ile hayatımıza giren güzel oyuncu Serel Yereli, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından üstsüz şekilde çimlere uzandığı bir pozunu paylaşmıştı. Bu paylaşımı ile eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Serel Yereli kimdir?

Serel Yereli’den yine yarı çıplak paylaşım

Serel Yereli, bu defa da bir erkek arkadaşının havluya sarılı yarı çıplak bir videosunu sosyal medya hesabından yayınladı. Yereli, bu paylaşımı ile de dikkat çekti.

İşte Serel Yereli’nin yaptığı ikinci yarı çıplak paylaşım

Serel Yereli’den çıplak paylaşım eleştirilerine sert tepki

Kendi yarı çıplak paylaşımının ardından açıklama yapan Serel Yereli, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Konu çıplak olmak değil rahat olmak. Tecavüze ‘haklı’ bir gerekçe bulunamaycağını bilmenin verdiği özgüvenle rahatça yaşamak. Çarşafını ya da tercihen giyilen herhangi bir kıyafetinin de yargılanmayacağını biliyor ve onu da gönül rahatlığıyla giyiyor olmak. Çünkü kimsenin başka hayatları dikizleyerek bunu yargılama hakkına sahip olmadığını farkında olduğu, eğitimde bütünlüğün sağlandığı bir ortamda yaşamak – benim ülkem neden böyle olmasın neden huzurlu olmamalıyız ki? Ben ünlü bile değilim alt tarafı bir dizide oynadım, Avrupa’da işimi yapmaya çalışıyorum 1 yıldır ne ara bu kadar dikkat çeker oldu böyle şeyler… Bu kadar mı kolay gündem olmak? Belki de bu yüzden sesimle, müziğimle gündem olacağım yerlerde bir kariyer elde etmeye çalışıyorum. Ama bunu basit bir çıplaklık mevzusu olarak asla görmedim! Çünkü benim ya da bir başkasının bedeni gözümde asla bir obje olmadı. Hadi şimdi beni rahat bırakın.” ifadelerine yer vermişti.

Ünlü oyuncu Serel Yereli, ilk olarak Bodrum Masalı dizisinde zengin ama çok mutsuz olan bir genç kız karakteri olan Alara’ya hayat vermişti. Dizinin ardından yaptığı açıklamada, oyunculuğu bırak tığını açıklamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler