Ana SayfaÜnlülerAlişan ve Buse Varol evlenir evlenmez balayına gitti!

İlgili Postlar

Alişan ve Buse Varol evlenir evlenmez balayına gitti!

Alişan ve Buse Varol çiftinin, aylardır konuşulan düğün törenleri dün akşam gerçekleşti. Magazin dünyasında yılın düğünü olarak kabul edilen düğün sonrası çiçeği burnunda çift balayına mı gitti? Alişan ve Buse Varol çifti, balayı için nereyi seçti? Detaylar haberimizde…

Buse Varol, Alişan’la evlenir evlenmez soyadını değiştirdi!

Alişan ve Buse Varol evlendi

Ünlü türkücü ve dizi setinde tanıştığı güzel oyuncu Buse Varol çifti, dün gece lüks bir otelde gerçekleşen düğün  töreni ile dünya evine girdi. Aylardır gündemin en çok konuşulan düğün, nihayetinde gerçekleşti.

Alişan kimdir?

Alişan’ın nikah şahidi Cumhurbaşkanı

Oldukça heyecanlı oldukları dikkat çeken Alişan ve Buse Varol’un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı. Nikahın şahitleri ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alişan ve Buse Varol’un nikah törenine eşi Emine Erdoğan ile birlikte katıldı.

Buse Varol kimdir?

Cumhurbaşkanından Alişan ve Buse Varol’a nasihat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alişan ve Buse Varol’un kıyılan nikahının ardından çiçeği burnunda evli çifte nasihatlerde bulundu. Erdoğan, Benim hep bir nasihatim var. Bir olur garip olur, iki olur rakip olur, üç olur denge olur, dört olur bereket olur, “gerisi Allah Kerim. Güçlü milletler güçlü ailelerden oluşur. Bizi yıllarca doğum kontrolüyle aldattılar.” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuklar tarafından uzunca alkışlanan konuşmasının ardından evlilik cüzdanını gelin Buse Varol’a verdi ve çifte mutluluklar diledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, kıyılan nikahın ardından otelden ayrıldı.

Buse Varol hemen soyadını değiştirdi

Buse Varol, evlilik sonrası ilk iş olarak soyadını değiştirdi. Sosyal medya hesabında Varol olan soyadını, Tektaş olarak değiştirdi. Buse Varol, düğünden bir süre önce soyadını değiştireceğini yaptığı bir paylaşım ile bildirmişti. Varol, Alişan ile birlikte çekildiği fotoğrafına “Bu Alişan ile Varol olarak son fotoğrafım. Allah’ın izniyle 12 gün sonra Tektaş olarak ilk fotoğrafımızı koyacağım.” diye bir not yazmıştı.

Alişan ve Buse Varol balayına nereye gitti?

Dün akşam evlenen Alişan ve Buse Varol çiftinin, düğünün ardından balayına gidip gitmediği merak konusu oldu. Ancak, ünlü çiftten bu konuda herhangi bir açıklama ya da bilgi gelmedi. Alişan ve Buse Varol’un balayı programı belli olur olmaz magazinhaberleri.com  sitemizden ayrıntıları öğrenebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler