Ana SayfaÜnlülerTalat Bulut taciz skandalındaki suçluyu ilan etti!

İlgili Postlar

Talat Bulut taciz skandalındaki suçluyu ilan etti!

Taciz iddiaları ile gündemde olan Talat Bulut, olayda suçu kime attı? Talat Bulut’un taciz olayındaki yeni açıklamasından dikkat çekici detaylar haberimizde…

Talat Bulut’un taciz davasında flaş gelişme!

Talat Bulut’un taciz skandalı

Yasak Elma dizisinde rol alan Talat Bulut, set çalışanı Özge Şimşek’in kendisini taciz ettiği iddiaları ile gündemde. Talat Bulut iddiaları kesin bir dille reddederken, Özge Şimşek iddialarını yargıya taşıdı.

Talat Bulut Kimdir?

Talat Bulut suçluyu buldu

Talat Bulut, geçtiğimiz günlerde Atatürk Havalimanı’nda görüntülendi. Bulut, iddialar hakkında yaptığı açıklamada; olayı troll saldırısı olarak değerlendirip “Trollerin zararını çekiyorum, onların işi.” dedi.

Yakında herkes görecek

Yapımcı ve yönetmenlerin “Tacizci isimlere filmlerde yer vermeyeceğiz” şeklindeki açıklamaları ile ilgili de konuşan Talat Bulut, “Ben ne olduğunu biliyorum, yakında herkes görecek. O yapımcıları tanımıyorum. Ayrıca işsiz kalırım diye niye endişe duyayım. Yapımcımın bana tebliğ ettiği bir şey yok. Yargıyı bekleyelim. B planımız da C planımız da var.” diye konuştu.

Talat Bulut’un taciz ettiği iddia edilen asistan Özge Şimşek kimdir?

Yer vermeyeceğiz

Talat Bulut’un taciz iddialarının ayyuka çıkmasının ardından Ahu Öztürk, Kenan Tekeş, Seren Yüce ve Tolga Karaçelik gibi isimlerin olduğu 56 yapımcı ve yönetmen Talat Bulut’a film ve dizilerinde yer vermeyeceklerini bildirmişti.

Sessiz kalmayalım

Özge Şimşek, Talat Bulut tarafından taciz edildiğini iddia ederek “Arkadaşlarımız tacize maruz kaldığı zaman, korkup susuyorlar. ‘Karşımızdaki oyuncu, hukuki yollara başvursak da onalar lehine kararlar verilir’ diyorlar. ‘Oyuncular ünlü olduğu için iftira atmakla suçlanırız’ diye düşünüyorlar. Ama ben bunu dile getirdikten sonra Talat Bulut’la daha önceden sorun yaşayan başka kadınlarla da tanışmış oldum, onlar da korktukları için sustuklarını söylediler. Karşımızdaki oyuncu olabilir ama bundan sonra kimsenin susmasını istemiyorum. Kadın olduğumuz için bunların başımıza gelmesine sessiz kalmayalım.” diye konuşmuştu.

Şaşkınlıkla izliyorum

Talat Bulut ise, iddiaları kesin bir dille reddederek “Son bir kaç gündür hakkımda çıkan asılsız iddiaları şaşkınlıkla izliyorum. Gerçekle hiçbir alakası olmayan bu ithamlar beni ve ailemi çok üzdü. Bu gerçek dışı iddiayı ortaya atan ilgili kişi ve bilip bilmeden karalayıcı yorum yapıp hakaret eden herkes hakkında yargı yoluna başvuracağımı kamuoyunun bilgisine sunarım.” şeklinde konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler