Ana SayfaDedikoduDemet Akalın Nihat Doğan'a Koruma Kararı Aldırdı

İlgili Postlar

Demet Akalın Nihat Doğan’a Koruma Kararı Aldırdı

Nihat Doğan, geçtiğimiz gün Demet Akalın’ın kuzeninin ölmesinin ardından ünlü şarkıcıya oldukça ağır sözler söylemişti. Demet Akalın ise kendisine söylenilen sözleri affetmedi ve soluğu mahkemede alarak Nihat Doğan’a koruma kararı çıkarttırdı.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın Nihat Doğan’a Koruma Kararı Aldırdı

Demet Akalın’ın bir dönem ekrana çıkan kuzeni uzun süre konuşulmuştu. Geçtiğimiz günlerde ise ölüm haberi geldi. Nihat Doğan, ölüm haberini paylaştıktan sonra ünlü şarkıcıya ağır sözler söyledi. Nihat Doğan paylaşımının altına, “Ota b..a sosyal medya hesaplarında timsah gözyaşı döken teyzen Demet Akalın, çizmesine vermekle övündüğü 30 bin TL’yi sağlığın için harcasaydı, bugün sen de anneciğinle iftarını yapacak, karnen için gün sayacaktın. Demet Akalın’ın da çocuğu var. Rabbim onu çocuğuyla imtihan etmesin. Demet bir de acılı anneye 50 bin TL’lik dava açmış. Allah ıslah etsin seni. Mezarlıklar kendini vazgeçilmez sanan kraliçelerle dolu.” sözlerini söyledi.

Nihat Doğan Kimdir?

Demet Akalın bu sözler üzerine sosyal medyadan bir paylaşımın altına “pazartesi günü hayatının tazminat davasını görecek” şeklinde bir yorum yapmıştı. Güzel popçu sözünün arkasında durup pazartesi mahkemeye başvurdu. Mahkeme kararına göre; Nihat Doğan, Demet Akalın ile ilgili şiddet aşağılama veya küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak. İletişim araçlarıyla rahatsız edemeyecek. Koruma kararına uymazsa 3 günden 10 güne kadar zorlama hapis yatacak.

Demet Akalın Kuzeni Hayatını Kaybetti, Popçuya Tepki Yağıyor 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler