Ana SayfaDedikoduOtilia'dan Ayrıldığının Açıklamasını Yapan Sinan Akçıl, Eski Sevgilisi Hadise'ye Laf Attı!

İlgili Postlar

Otilia’dan Ayrıldığının Açıklamasını Yapan Sinan Akçıl, Eski Sevgilisi Hadise’ye Laf Attı!

Sinan Akçıl, geçtiğimiz günlerde son aşkı Otilia’dan ayrılık sorularına samimi bir şekilde cevap verdi. Sinan Akçıl, sorulara cevap verirken eski sevgilisi olan Hadise ve kardeşlerine laf attı. Sinan Akçıl hangi göndermede bulundu? Detaylar haberimizde…

Sinan Akçıl Kimdir?

Otilia’dan Ayrıldığının Açıklamasını Yapan Sinan Akçıl, Eski Sevgilisi Hadise’ye Laf Attı!

Hadise Kimdir? 

Bir markanın yüzü olan Sinan Akçıl, tanıtım gecesinde muhabirlerin sorularını yanıtladı. Kendisine Otilia ile ayrılmasının sebebi sorulan Sinan Akçıl, eski aşkı Hadise’ye laf atarak cevap verdi. Yakışıklı popçu Sinan Akçıl, “Otilia ile aşkınız, diğer ilişkileriniz gibi olaylı bitmedi. Avrupalı olduğu için mi?”sorusuna, “Eski sevgililerim arasında da Avrupalı vardı. Buradaki en büyük avantajım, baldızlarımın olmaması” diyerek Hadise ve kardeşlerine laf attı.

Otilla’dan ayrılma sebebini “Ona, beklediği kadar zaman ayıramadım, tek sorun bu. Kendisi benim Türkiye sınırları dışındaki en sevdiğim kişi olarak kalacak” sözleriyle açıkladı. Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’ün Otilia’yı “Dikkatli ol” diye uyarmasına Sinan Akçıl, “Onu kaale almıyorum” diye karşılık vermişti. Sinan Akçıl’ın bu göndermeli cevaba Hadise ve kardeşlerinin ne cevap vereceği merak konusu oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler