Ana SayfaDedikoduHazar Ergüçlü, Kendisinden Yaşça Büyük Sevgilisinden Ailesi Yüzünden Ayrıldı

İlgili Postlar

Hazar Ergüçlü, Kendisinden Yaşça Büyük Sevgilisinden Ailesi Yüzünden Ayrıldı

Hazar Ergüçlü ve Onu Ünlü’nün ilişki iddiaları magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. Aşkları belgelenen Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü bu konu hakkında yorum yapmadı. Hazar Ergüçlü sevgilisi ile ayrılık kararı aldı. Bu kararı ise ailesi yüzünden aldığı iddia edildi. Detaylar haberimizde…

Hazar Ergüçlü Kimdir?

Hazar Ergüçlü, Kendisinden Yaşça Büyük Sevgilisinden Ailesi Yüzünden Ayrıldı

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Aşkı Belgelendi!

Hazar Ergüçlü’nün (26), ‘Dudullu Postası’ ve ‘Gerçek Kesit: Manyak’ta birlikte çalıştığı yönetmen Onur Ünlü’yle (45), ilişki yaşadığı iddiaları magazin gündeminde uzun süre konuşulmuştu. İkili geçtiğimiz aylarda birlikte yakalanmış ama bu konular hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştı. Hazar Ergüçlü, kendisinden 19 yaş büyük sevgilisinden ayrıldığı öğrenildi.

İlk kez geçtiğimiz ay Beyoğlu’nda görüntülenen ikiliden Ergüçlü’nün, Instagram’dan hâlâ Ünlü’yü takip etmesi ise gözden kaçmadı. Nuri Bilge Ceylan’ın ‘Ahlat Ağacı’ filmi için 71’inci Cannes Film Festivali’ne giden oyuncunun, bir yandan projelerine devam ederken, diğer taraftan ayrılık acısını unutmaya çalıştığı söyleniyor. Hazar Ergüçlü’nün kendisinden yaşça büyük Onur Ünlü ile ayrılmasının nedeni ailesi olduğu iddia ediliyor.

Hazar Ergüçlü, Kendisinden Yaşça Büyük Sevgilisinden Ailesi Yüzünden Ayrıldı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler