Ana SayfaDedikoduHazar Ergüçlü ile Onur Ünlü aşkı belgelendi!

İlgili Postlar

Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü aşkı belgelendi!

Uzun süredir aşk dedikoduları ortalarda dönüyordu. 26 yaşındaki Hazar Ergüçlü ve 45 yaşındaki Onur Ünlü’nün aşk yaşadıkları söyleniyordu. Ancak, aşkın belgesi bir türlü ortaya çıkmamıştı. Sonunda beklenen oldu ve Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü birlikte görüntülendi. Detaylar haberimizde…

Hazar Ergüçlü, “PKK Propagandası Yapmak” Suçuyla İfade Verdi

Yönetmen Onur Ünlü ve oyuncu Hazar Ergüçlü, önceki akşam Beyoğlu’nda bir mekana geldiler. Taksiyle mekana gelen çift, bir anda karşılarında basın mensuplarını görünce şoke oldu. Taksiciye “Durma, hemen gidelim” talimatını vererek oradan uzaklaşmaya çalıştılar. Ancak, ileride sıkışan trafik, görüntü vermemek için harcadıkları çabaları boşa çıkardı.

Hazar Ergüçlü kimdir?

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü ilk kez görüntülendi

Uzun süredir aşk yaşadıkları iddia edilen ünlü çiftin, basın mensuplarını gördükleri anda panik olmaları, görüntü vermemek adına uğraş vermeleri dikkat çekti. Ancak, yine de başarılı olamadılar ve ilk kez birlikte görüntülendiler. Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü aşkı, böylelikle ilk kez görüntülenmiş oldu. Çiftin, yakın çevresine “Çok güzel bir aşk yaşıyoruz. Çok mutluyuz.” şeklinde konuştuğu iddia edildi.

Birlikte çalışmışlardı

Ünlü oyuncu Hazar Ergüçlü, yönetmen Onur Ünlü ile bilikte Dudullu Postası ve Gerçek Kesit: Manyak projelerinde birlikte çalışmışlardı. Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü’nün bir süredir gözlerden uzak aşk yaşadığı iddia edilmişti. Önceki akşam birlikte görüntülenmeleri, bu iddiaları doğruladı.

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü aşk yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler