Ana SayfaDedikoduGülben Ergen'in yeni sevgilisi ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Gülben Ergen’in yeni sevgilisi ortaya çıktı!

Tolga Duğles ile yasak aşk yaşadığı iddiaları ile haftalarca konuşulduktan sonra uzun zamandır ortalarda görünmeyen Gülben Ergen’in yeni aşkı ortaya çıktı. Ergen’in ünlü prodüktörlerden Burak Törer ile aşk yaşadığı iddiaları, ortaya çıkan fotoğraf ile kuvvetlendi. İşte detaylar…

Mustafa Erdoğan, Erhan Çelik için “Çocuklarımın babasını zor tutuyorum” diyen Gülben Ergen’i yalanladı!

Gülben Ergen’in yeni aşkı

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, Erhan Çelik ile geçirdiği olaylı boşanma sürecinin ardından sessizliğe bürünürken, son zamanlarda ünlü prodüktör Burak Törer ile aşk yaşadığı iddiaları magazin kulislerinde yankılanıyordu.

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen, Burak Törer ile aşk mı yaşıyor?

Yaşadığı olayların ardından kabuğuna çekilen ve uzunca bir süre ortalarda görünmeyen Gülben Ergen’in, aşk yaşadığı iddia edilen Burak Törer ile yemekteyken çekilmiş bir fotoğrafı ortaya çıktı. Bu fotoğraf, ortalarda dolaşan aşk dedikodularını da güçlendirmiş oldu.

İşte o fotoğraf:

Gülben Ergen, son olarak çocuklarının babası Mustafa Erdoğan’ın, eski eşi Erhan Çelik’i tehdit ettiği iddiaları ile gündeme gelmişti. Mustafa Erdoğan, Gülben Ergen’in konuşmalarının ardından ifade vermiş ve ifadesinde Gülben Ergen’i yalanlayarak “Bana sormuş olduğunuz Gülben Ergen eski eşim olur. Kendisinden çocuklarım var. Gülben Ergen’in bir televizyon programında Erhan Çelik ile arasındaki husumete ilişkin konuşma yaparken ‘Çocuklarımın babasını zor tutuyorum’ şeklinde beyanda bulunduğunu bu olayın çok sonrasında duydum. Doğru olup olmadığını bile bilmiyorum. Araştırmadım. Benim bu eylem ile hiçbir ilgim yoktur. Erhan Çelik’i tehdit etme yönünde münferiden ya da Gülben Ergen ile birlikte hiçbir eyleme kalkışmadım. Suçlama asılsızdır. Kabul etmiyorum.” şeklinde ifade verdiği iddia edilmişti.

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, eski eşi Erhan Çelik ile sorumlu bir boşanma süreci geçirmişti. Şimdi de sessizliğe büründü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler