Ana SayfaDedikoduAsena Atalay ve Caner Erkin'in Mal Paylaşımı Davasında Şok Karar!

İlgili Postlar

Asena Atalay ve Caner Erkin’in Mal Paylaşımı Davasında Şok Karar!

Boşandıklarından bu yana sürekli magazin gündeminde anılan Caner Erkin ve Asena Atalay’ın mal paylaşımı davasında karar açıklandı. Mahkeme ne karar verdi? Asena Atalay, Caner Erkin’in mallarının yarısını alabilecek mi? Detaylar haberimizde…

Asena Atalay ve Caner Erkin’in Mal Paylaşımı Davasında Şok Karar!

Caner Erkin kimdir?

Evliliklerini sonlandırdıktan bu yana sürekli magazin gündeminde konuşulan Asena Atalay ve Caner Erkin arasındaki çekişme bir türlü bitmek bilmiyor. Asena Atalay’a göre, eski eşi Caner Erkin boşanma protokolünde kendisini kandırdığını ileri sürerek ünlü futbolcunun servetinin yarısını istemişti. Asena Atalay’ın reddedilen mal paylaşımını istinaf mahkemesi de reddetti.

Atalay’ın boşanma protokolünde olmayan bir otomobil ve Beykoz’daki ‘Cam ev’ olarak bilinen 6 milyon dolar değerindeki gayrimenkulu istemesini, hakkın kötüye kullanılması olarak değerlendiren mahkeme, “Hakkın kötüye kullanılmasını hukuk korumaz” dedi.Mahkeme, Atalay’ın davasını esastan reddetti. Ayrıca Erkin’in, Şişli ve Balıkesir’deki 9 gayrimenkulü ile 2 Mercedes, 1 Porsche marka otomobilinin üzerindeki satılamaz tedbirini de kaldırdı.

Asena Atalay Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler