Ana SayfaDedikoduSen Anlat Karadeniz'in Tahir'i Bir Video Paylaştı, Olay Oldu!

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Bir Video Paylaştı, Olay Oldu!

Sen Anlat Karadeniz dizisi ilk bölümden itibaren yoğun ilgi gördü ve reyting üzerine reyting kırmayı başardı. Hal öyle ki, dizinin oyuncularının da sosyal medyada takipçileri arttı. Sen Anlat Karadeniz’in başarılı oyuncusu Ulaş Tuna Astepe’nin ise sosyal medyada hiçbir şey paylaşmaması dikkatlerden kaçmadı. Peki, Ulaş Tuna Astepe ne paylaştı? Detaylar haberimizde…

Ulaş Tuna Astepe Kimdir?

Sen Anlat Karadeniz’in Tahir’i Bir Video Paylaştı, Olay Oldu!

İrem Helvacıoğlu birlikte rol aldığı Sen Anlat Karadeniz dizisi ile dikkatleri üzerine çeken Ulaş Tuna Astepe, dizisinin yayınlanmasından bu yana sosyal medyada da büyük ilgi görmekte. Fakat, yakışıklı oyuncunun hiçbir paylaşım yapmamasından takipçileri şikayetçi. Ulaş Tuna Astepe ise dizisinin sezon finali yapmasıyla bir video paylaştı, sosyal medya adeta yerinden oynadı.

Sen Anlat Karadeniz 2. Sezon Ne Zaman Başlıyor?

Toplamda instagram sayfasından daha önceki yıllara da bakıldığında sadece 6 paylaşım yapan Astepe, son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisinin sezon finalinin son çekim günündeki bir videoya yer veriyor. Daha önceki paylaşımları 200 bini bile bulamayan Astepe’nin ekibi ile paylaştığı videosu, adeta hem kendi sayfasında hem de ünlülerin instagram sayfaları arasında rekor sayılabilecek bir rakama ulaşmış. Video şimdiye kadar 2 milyona yakın kişi tarafından izlenmiş gözüküyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler