Ana SayfaDedikoduAmine Gülşe bu duruma çok kızacak!

İlgili Postlar

Amine Gülşe bu duruma çok kızacak!

Mesut Özil ile ilişkisi olan ve kıskançlığı ile bilinen Amine Gülşe, yayınlanan son habere çok kızacak
Arsenal’de forma giyen ve şu anda Dünya Kupası’nda Almanya takımında mücadele veren Mesut Özil tüm dünyanın gündeminde. ABD ve İngiltere’de gerçekleştirilen yeni araştırmada taraftarlara seksi vücutlu futbolcular sorulurken Mesut Özil en çok beğenilen futbolcular arasında yer aldı. Kendine çok iyi bakan ve fiziğine de önem veren Mesut Özil, daha önce de antrenmandan görüntüleriyle gündeme gelmişti. Amine bu duruma çok kızacak

Amine Gülşe kimdir?

Kızlar takibe aldı, Amine bu duruma çok kızacak

ABD ve İngiltere’de yapılan bu araştırmalar sonrasında en çok beğenilen futbolcular arasında yer alan Mesut Özil, kısa süre içerisinde kızlar tarafından takibe alındı. Vücudunu gösteren fotoğraflarla servis edilen Mesut Özil, böylece gündeme gelirken bu durumun en çok Amine’yi rahatsız etmesi bekleniyor.

Amine Gülşe en güzel ilk 11’e girdi!

Kendilerine bakıyorlar

Mesut Özil’in yanı sıra sıralamaya giren diğer isimler Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, Fransız futbolcu Benjamin Pavard ve Brezilyalı topçu Neymar. 29 yaşındaki futbolcu, şu anda kariyerinin en iyi dönemlerinden birisini yaşarken aynı zamanda futbol dışı yaşamıyla da yakından takip ediliyor.

Mesut Özil, Evlilik Hazırlığı Yaptığı Amine Gülşeye evmi aldı?

2017’de başlamıştı

Amine ile Mesut Özil arasındaki ilişki 2017 yılının Aralık ayında başlamıştı. Henüz çok yeni olan çift sık sık kıskançlık haberleri ile gündeme gelirken yaşanan bu son durum sonrasında Amine’nin nasıl bir tepki vereceği ise merak edilmeye başlandı. Amine özellilke sosyal medyada Özil’in hiçbir kızı takip etmemesini ve aynı zamanda takipçileri arasında da kız olmamasını istiyor. Daha önce de benzer durumlarla gündeme gelen çift, ciddi sorunlar yaşamıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler