Ana SayfaDedikoduEbru Şallı'nın Evli Çıkan Nişanlısı Uğur Akkuş, Yabancı Uyruklu Bir Kadınla Teknede...

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın Evli Çıkan Nişanlısı Uğur Akkuş, Yabancı Uyruklu Bir Kadınla Teknede Görüntülendi!

Ebru Şallı’nın evli çıkan sevgilisi Uğur Akkuş, yabancı uyruklu başka bir kadınla teknede görüntülendi! Görüntülerin ardından, Uğur Akkuş’un eşi Gonca Akkuş’un “Beni Ebru Şallı ile aldattı” dediği Ebru Şallı da mı aldatıldı? sorusu magazin gündemine geldi? Olayın detayları haberimizde…

Ebru Şallı paylaştı! Tektaşının fiyatı dudak uçuklattı…

Ebru Şallı aldatıldı mı?

Ünlü model Ebru Şallı, geçtiğimiz yılın Temmuz ayında Uğur Akkuş ile aşk yaşamaya başlamıştı. Aşk haberlerinin ardından, Uğur Akkuş’un evli olduğu ortaya çıkmış, Uğur Akkuş’un eşi Gonca Akkuş bomba iddiaları ile magazin gündemini sarsmıştı. Uğur Akkuş, teknesinde yabancı uyruklu bir kadın ile görüntülendi.

Ebru Şallı kimdir?

Sadece arkadaşım

Teknesini Yalıkavak’da demirleyen Uğur Akkuş’un yanında Alman bir kadın vardı. Onlara, başka biri daha eşlik ediyordu. Akkuş, misafiri olduğu öğrenilen kadınla denize girip güneşlendi. Görüntülendiğini fark eden Uğur Akkuş, yanındaki kadının arkadaşı olduğunu ifade ederek “Hanımefendi sadece arkadaşım. Zaten Ebru da kendisini tanıyor, sorun yok. Yanımızdaki ise onun erkek arkadaşı.” dedi.

 

Ebru Şallı’nın yeni Uğur’u

Artık rahatım

Ebru Şallı, nişan yüzüklerini taktığı Uğur Akkuş ile yaşadığı aşk hakkında geçtiğimiz günlerde “Biz ilişkimiz hakkında hiç yalan konuşmadık, sadece sustuk. Artık rahatım.” diye konuşmuştu.

Kocam beni Ebru Şallı ile aldattı

Uğur Akkuş’un eşi Gonca Akkuş, geçtiğimiz yıl ortaya çıkan aşkın ardından “Kendisi benim eşim. İki de çocuğumuz var. Ben de sabah gördüm şok oldum. Birlikte olduklarını gazetelerden öğrendim. Öyle üzüldüm ki, serumla ayakta duruyorum. Uğur 1 yıl önce beni darp etti, dava açtım. Çocukların hatırına affettim. Bir süredir eve uğramıyordu. Demek ki Ebru yüzündenmiş. Uğur kendisine tuzak kurulduğunu iddia ediyor. Hiç inandırıcı değil. Belki de eşim reklam peşinde. Bu ilişki sayesinde tanınmak istiyor olabilir. Bir yuva yıkıldı. Utanmazlar!” şeklinde açıklama yapmıştı.

Ebru Şallı nişanlandı

Son yıllarda pilatese merak saran ünlü model Ebru Şallı, geçtiğimiz yıl Temmuz ayında Uğur Akkuş ile aşk yaşamaya başlamıştı. Uğur Akkuş’un evli olduğunun ortaya çıkmasının ardından zor zamanlar geçirmişti. Yapılan eleştirilere kulak asmayan çift, geçtiğimiz günlerde nişanlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler