Ana SayfaDedikoduEbru Şallı'nın yeni Uğur'u

İlgili Postlar

Ebru Şallı’nın yeni Uğur’u

Ünlü manken Ebru Şallı, teknede birlikte tatil yaparken samimi görüntüler verdiği yeni aşkı Uğur Akkuş ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Meğer Şallı’nın yeni aşkı 10 yıllık evliymiş. Akkuş’un eşi Gonca Derin Akkuş, ikilinin fotoğraflarını görünce bomba açıklamalar yaptı. İşte detaylar…

Adı Sinan Akçıl, Cem Yılmaz gibi isimlerle anıldıktan sonra bir süredir kalbi boş olan ünlü manken Ebru Şallı, yeni bir aşka yelken açtı. Yeni sevgilisi Uğur Akkuş ile teknede samimi görüntüler veren Ebru Şallı’nın yeni aşkı ile ilgili ilginç detaylar ortaya çıktı.

Meğerse Ebru Şallı’nın kalbini kaptırdığı yeni sevgilisi Uğur Akkuş evliymiş. Hem de tam on yıllık. Eşinin Ebru Şallı ile aşk yaşadığı fotoğrafları internette gören Gonca Derin Akkuş, Ebru Şallı ve eşi hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Eşini Ebru Şallı ile birlikte gördüğü anda büyük bir şok yaşadığını ifade eden Gonca Derin Akkuş, “Kendisi benim eşim. İki de çocuğumuz var. Ben de sabah gördüm şok oldum.” dedi. Eşi Uğur Akkuş’un bir süredir eve gelmediğini söyleyen Gonca Derin Akkuş, “Birlikte olduklarını gazetelerden öğrendim. Öyle üzüldüm ki, serumla ayakta duruyorum. Uğur 1 yıl önce beni darp etti, dava açtım. Çocukların hatırına affettim. Bir süredir eve uğramıyordu. Demek ki Ebru yüzündenmiş.” dedi.

Eşinin telefonla aradığını ve kendisine tuzak kurulduğunu söylediğini belirten Gonca Derin Akkuş, “Uğur kendisine tuzak kurulduğunu iddia ediyor. Hiç inandırıcı değil. Belki de eşim reklam peşinde. Bu ilişki sayesinde tanınmak istiyor olabilir. Bir yuva yıkıldı. Utanmazlar!” diye konuştu.

Uzun süredir aşktan yana şansı bir türlü gülmeyen Ebru Şallı, yeni sevgilisi, yaşadıkları aşk ya da Uğur Akkuş’un evli çıkması ile ilgili henüz bir açıklama yapmazken, tüm gözler Şallı’ya çevrildi.

Ebru Şallı kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler