Ana SayfaDedikoduYasak aşk davasında beklenmeyen gelişme!

İlgili Postlar

Yasak aşk davasında beklenmeyen gelişme!

Eşi İbrahim Kutluay’ın evliliği sırasında Yoga Eğitmeni Edwina Sponza ile yasak aşk yaşadığını iddia eden Demet Kutluay, ünlü eğitmene 500 bin liralık tazminat davası açtı. Mahkeme, dosyaya gizlilik talep eden Sponza’nın talebini sadece delil olan fotoğraflar için gerçekleştirdi. Detaylar haberimizde…

Geçtiğimiz aylarda ihanet nedeni ile boşanma yoluna giren Demet Şener Kutluay – İbrahim Kutluay çifti cephesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. Demet Şener Kutluay, eşi İbrahim Kutluay ile evlilikleri sırasında yasak aşk yaşadığını iddia ettiği Yoga Eğitmeni Edwina Sponza’ya 500 bin liralık tazminat davası açtı. Davanın ilk celsesi, İstanbul 17. Asliye Hukuk Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada davacı Demet Şener Kutluay’ı ve davalı Sponza’yı avukatları temsil etti.

İlk celsesi görülen davada Demet Şener mahkemeye sunduğu dilekçesinde eşi İbrahim Kutluay ve Edwina Sponza’nın evlilik sırasında yasak aşk yaşadığının delili olduğunu iddia ettiği fotoğraflar sundu.

Yoga Eğitmeni Edwina Sponza, dava için gizlilik kararı getirilmesini talep etti. Ancak, mahkeme Sponza’nın talebini değerlendirdikten sonra gizliliği sadece yasak aşkın delili olarak sunulan fotoğraflar için getirdi.

Davada tarafların avukatları tanıkların bildirimi için mahkemeden ek süre talep etti. Duruşma sırasına söz alan Demet Şener Kutluay’ın avukatı Aslı Hatemi, “Boşanma davamız da devam etmektedir.” diye konuştu.

İlk celsesi görülen duruşmada mahkeme, tanıkların bildirilmesi ve şu an devam eden boşanma davasının sonucunun mahkemeye sunulmasını istedi ve duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler