Ana SayfaDedikoduGülşen'in Yeni İmajını Aleyna Tilki'ye benzettiler

İlgili Postlar

Gülşen’in Yeni İmajını Aleyna Tilki’ye benzettiler

Geçtiğimiz hafta eşi ünlü müzik yapımcısı Ozan Çolakoğlu ve yeni doğan oğulları Azur Benan ile Bodrum’a tatile giden ünlü şarkıcı Gülşen sonrasında konser vermek için Kıbrıs’a geçmişti. Yaz aylarına şarkılarıyla damga vurmasıyla meşhur olan ünlü sanatçı Gülşen,  yaz konserlerine hız kesmeden devam ediyor. Uzun süredir saçları siyah olan ve değişiklik yapmayan şarkıcı Gülşen, imaj değişikliğine gitti. Yeni saçları ile Gülşen Aleyna Tilki’ye benzetildi.

Gülşen yeni imajını takipçileriyle paylaştı

Gülşen Yeni imajı
Gülşen Yeni imajı

Gülşen oğlunu şezlongda emzirdi

Gülşen Aleyna Tilki’ye Benzetildi

Yaz aylarına damga vuran şarkılar yapmasıyla ünlü şarkıcı Gülşen sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda gösterdiği yeni saç modeliyle sosyal medyadaki fanatik takipçileri tarafından genç popçu Aleyna Tilki‘ye benzetildi.

Gülşen Kimdir?

Gülşen alışılmışın dışında vermiş olduğu ani bir kararla imajını değiştirerek saçlarını daha da kısa kestirip,  açık sarı renge çevirdi. Geçtiğimiz ay 42 yaşına basan deneyimli pop sanatçısı Gülşen’in yeni imajı ise fanatikleri tarafından beğenildi ve tam puan aldı. Gülşen’in yeni imajı, her yaptığı olay olan Aleyna Tilki’ye benzetildi.

Ozan Çolakoğlu Kimdir?

Gülşen Aleyna Tilki'ye Benzetildi
Gülşen Aleyna Tilki’ye Benzetildi

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler