Ana SayfaDedikoduTüvana Türkay'la Ayrılan Alper Patuk'un Yeni Aşkı Kim?

İlgili Postlar

Tüvana Türkay’la Ayrılan Alper Patuk’un Yeni Aşkı Kim?

Oyuncu Tüvana Tükay ile olan ilişkisinin geçtiğimiz aylarda sonlandırma kararını açıklayan futbolcu Alper Patuk, yeni aşka yelken açtı. Güzel bir oyuncu ile sohbet esnasında görüntülenen Alper Patuk’un yeni aşkı kim? Nerede görüntülendi? Detaylar haberimizde…

Tüvana Türkay Kimdir?

Tüvana Türkay’la Ayrılan Alper Patuk’un Yeni Aşkı Kim?

Sebahat Kumaş Kimdir?

Tuvana Türkay ile ilişkisi geçen nisanda noktalanan Alper Potuk, yeni aşkı yine bir oyuncuda buldu. Fenerbahçeli futbolcu, Çeşme’de yeni aşkı ile yakalandı. Fırtınalı ilişkisini sonlandıran Alper Patuk’un yalnızlığı çok bulmadı. Yaz sezonunu Çeşme’de alan yakışıklı futbolcu kalabalık bir arkadaş grubu vardı. Bir süre sonra kalabalıktan ayrılan Alper Patuk, yeni aşkı Sebahat Kumaş ile güneşlenmeye başladı.

Samimi bir şekilde muhabbet eden, dikkatleri üzerine çeken ikili, uzun süre sohbet edip güneşlendikten sonra bunalıp kendilerini serin sulara bıraktı.Sebahat Kumaş, “Adanalı”, “Muhteşem Yüzyıl” ve “Karagül” gibi ses getiren yapımlarda rol almıştı. Sebahat Kumaş ile görüntüleri sosyal medyaya ulaşan Alper Patuk için hayranları ikiliyi yakıştırdılar.

Tüvana Türkay’la Ayrılan Alper Patuk’un Yeni Aşkı Kim?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler