Ana SayfaDedikoduÜnlü Müzisyen Metin Kur'dan 6 Gündür Haber Alınamıyor!

İlgili Postlar

Ünlü Müzisyen Metin Kur’dan 6 Gündür Haber Alınamıyor!

Yaklaşık 6 gün önce İstanbul’dan Antalya’ya tatil yapmak için giden ünlü müzisyen Metin Kur, ibadet yapmak için durduğu kamp yerinde kayboldu. Metin Kur’dan haber alınamıyor. Olayın detayları haberimizde…

Ünlü Müzisyen Metin Kur’dan 6 Gündür Haber Alınamıyor!

Genç müzisyen ve kişisel gelişim uzmanı olarak tanıdığımız Metin Kur’dan hayranlarını üzecek haber geldi. Metin Kur, Gömbe Yaylası’nda kamp kuran ve 21 Haziran Perşembe günü yürüyüşe çıkan müzisyen Metin Kor’dan haber alınamıyor. Ailesi, kendisinden haber alamayınca durumu güvenlik güçleri ve İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü’ne bildirdi.

Ancak yapılan araştırmaya göre Metin Kur’dan haber alınamadı. Genç müzisyenin haberinin alınmaması tüm sevenlerini ve aile yakınlarını yasa boğdu. Metin Kor, müzisyenliğinin yanı sıra yaşam koçluğu ve kişisel gelişim uzmanlığı da yapıyordu. Kor, söz ve müziklerinin kendisine ait olduğu ‘En Güzel Sensin’, ‘Mavi’, ‘Senmişim’, ‘Yanı Başıma’ ve ‘Üzüm Güzeli’ isimli şarkıları ile geniş bir kitle tarafından takip ediliyor. AFAD ve jandarma ekiplerince yapılan aramaların, yarın da geniş kapsamlı olarak devam edeceği öğrenildi.

Metin Kur için sosyal medyada da arama çalışmaları başlatıldı:

Ünlü Müzisyen Metin Kur’dan 6 Gündür Haber Alınamıyor!

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler