Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal'ın yeni imajı sosyal medyayı kasıp kavurdu!

İlgili Postlar

Sinem Kobal’ın yeni imajı sosyal medyayı kasıp kavurdu!

Ünlü oyuncu Sinem Kobal imajını değiştirdi. Neredeyse attığı her adım ile olay yaratan Sinem Kobal, şimdi de yeni imajı ile magazin dünyasında yer aldı. Sinem Kobal’ın eski halinden eser kalmayan yeni imajı haberimizde…

Sinem Kobal’dan ‘Romantik Komedi’ açıklaması

Sinem Kobal’dan büyük değişiklik

Duru güzelliği, sempatikliği, mütevazi tavırları ve usta oyunculuk performansı ile ekranların aranan yüzlerinden biri olan ünlü oyuncu Sinem Kobal, kendisi gibi ünlü bir oyuncu olan Kenan İmirzalıoğlu ile yaptığı evliliğin ardından genel anlamda evlilik yaşamı ile magazin gündeminde yer alıyor. Sinem Kobal, şimdi de yeni imajı ile gündeme geldi.

Sinem Kobal kimdir?

Sinem Kobal’ın yeni imajı

Sinem Kobal, imajını tamamen değiştirdi. Düz saçlarını kıvırcık yapan Kobal, bu halini sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. Sinem Kobal’ın yeni imajı, takipçilerinden tam not aldı.

İşte Sinem Kobal’ın yeni imajı

Romantik Komedi bilmecesi

Sinem Kobal, geçtiğimiz günlerde bir kaosa dönüşen ‘Romantik Komedi’ hakkında açıklama yayınlamıştı. Kobal’ın çalıştığı ajans tarafından yayınlanan açıklamada şu ifadelere yer verilmişti:

Romantik Komedi serisi, oyuncumuz Sinem Kobal’ın severek içinde olduğu, gişe başarısı yakalamış filmlerdir. İki yıldan beri bu serinin devam filmi niteliği taşıyacak olan “Romantik Komedi 3” filmiyle ilgili yapım şirketi Boyut Film ve proje süpervizörü Ceren Aslan ile kendilerinin talebiyle çeşitli görüşmelerimiz oldu. Bu süreçte medyada konu ile ilgili yapılan, duyumlara dayanan ve hiçbir kaynağa dayandırılmayan haberlerde oyuncumuz Sinem Kobal’ın fotoğrafı ve ismi kullanıldı . Çoğu gerçek dışı olan bu haberlerle ilgili bir açıklama yapmak gereği doğdu. Sinem Kobal, bugüne kadarki her aşamada görüşmelerini projenin tasarımcısı Ceren Aslan ve senaristi Aslı Zengin ile senaryo üzerine yapmıştır ve tüm görüşmeler tarafların projeye olan inançları yüzünden son derece olumlu sonuçlanmıştır.

Filmin Yapım şirketi sahiplerinden ve yapımcısı Murat Tokat ile her türlü şartta anlaşılmış , ekibe yeni erkek oyuncu dahil edilmiş ve 1 temmuz da sete çıkmak üzere sözleşmeler imza aşamasına gelmiştir.

Yapım şirketi sahibi Murat Tokat, 15 haziranda telefonla arayıp filmin çekimlerini çeşitli sebeplerden dolayı iptal ettiklerini bildirmiştir.

Bunların hiçbirinin muhatabı Sinem Kobal veya şirketimiz değildir. İki kez olmak üzere proje sete çıkma aşamasına kadar getirilip, iptal edilmesi sebebiyle Boyut Film’in yürüttüğü “ Romantik Komedi” süreci bizim için sona ermiştir.

Saygılarımızla, İd iletişim.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler