Ana SayfaÜnlülerGeçen ay boşanan Gonca Vuslateri eski sevgilisiyle buluştu

İlgili Postlar

Geçen ay boşanan Gonca Vuslateri eski sevgilisiyle buluştu

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, eski sevgilisi Mehmet Turgut ile buluştu. Bir mekanda birlikte oturan Gonca Vuslateri ve Mehmet Turgut’un bir anda keyfi kaçtı Detaylar haberimizde…

Gonca Vuslateri’den olay çıkış: Fingirdemek kadar güzel bir şey var mı?

Gonca Vuslateri eski sevgilisiyle görüntülendi

Geçtiğimiz ay Edip Burak Tandoğan ile olan evliliğini tek celsede sonlandıran ünlü oyuncu Gonca Vuslateri, eski sevgilisi ile birlikte görüntülendi. Vuslateri, eski sevgilisi Mehmet Turgut ile birlikte Cihangir’deydi.

Gonca Vuslateri Kimdir?

Morali bozuldu, mekanı terk etti

Gonca Vuslateri, aniden patlayan flaşlar ile basın mensuplarının kendisini görüntülediğini fark etti. Bir anda tüm morali bozulan ünlü oyuncu, hemen mekandan ayrıldı.

Bizi her zaman birlikte görebilirsiniz

Mekan çıkışında magazin habercilerinin eski sevgilisi Mehmet Turgut ile ilgili sorularını yanıtlayan Gonca Vuslateri, “Evet eski sevgilimle oturuyorduk. Kendisi komşum, bizi her zaman birlikte görebilirsiniz.” diye konuştu.

Seçim isyanı

Gonca Vuslateri, geçtiğimiz günlerde 24 Haziran seçimleri sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündeme gelmişti. Seçim ile ilgili sosyal medyada yapılan olumlu ya da olumsuz hiçbir paylaşımı görmek istemiyordu. Sonunda bir paylaşım ile durumu açıklamaya ve arkadaşlarına mesaj vermeye karar verdi. Sosyal medyada yapılan paylaşımlardan rahatsız olduğunu ifade eden Vuslateri; paylaşımında “Kimsenin siyasi paylaşımını görmek zorunda değilim. Ben saygı duyup yapmıyorsam, sizden de yorumlarınızı özel hayatlarınız gibi kendinize saklamanızı rica ederim. Takiplerinizden çıktım. Arkadaşlığımız bakidir.O sohbeti sıcak kalbi iki göz odalı evimde yeriniz daima vardır. Ama bu tarz özel konularda fikir ayrılıklarına saygı duyulmuyor ne yazık… Ben hiç paylaşım yapmadıysam aynı hukuki saygıyı da beklerim. Gergin bir seçim sonrası her farklı parti insanından gergin şeyler okumak zorunda değilim sevgilerimle…” ifadelerine yer vermişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler