Ana SayfaÜnlülerHakan Sabancı'nın aşk listesinde ilginç detay. Eski sevgili listesi şoke etti!

İlgili Postlar

Hakan Sabancı’nın aşk listesinde ilginç detay. Eski sevgili listesi şoke etti!

Ünlü oyuncu Merve Boluğur’u sadece on günde aldatan Hakan Sabancı’nın aşk listesinde ilginç detaylar göze çarpıyor. Eski sevgili listesinin bir hayli kabarık olduğu Hakan Sabancı, listeye her geçen gün yeni isimler eklemeye devam ediyor. Detaylar haberimizde…

Hakan Sabancı’nın Eski Sevgilileri

Hakan Sabancı ve Merve Boluğur aşkı

Geçtiğimiz hafta magazin gündemine Hakan Sabancı’nın Merve Boluğur ile yaşadığı aşk damgasını vurmuştu. Hakan Sabancı’nın sadece on günlük ilişkisinde Merve Boluğur’u eski sevgilisi ile aldatması bomba etkisi yaratmıştı. Yankıları hala daha devam eden Hakan Sabancı – Merve Boluğur aşkı, Onur Baştürk’ün köşesinde tekrar hayat buldu.

Hakan Sabancı Kimdir?

İşte Onur Baştürk’ün o yazısı:

SON GÜNLERİN GÖZDESİ: HAKAN SABANCI; Yeni nesil magazinin en popüler isimlerinden biri o. Dışarıdan bakınca öyle 90’lar magazinindeki isimler gibi playboy duran bir imajı yok. Hatta instagram profiline girip soyadını bilmeden fotoğraflarına göz gezdirince Bilkent ya da Bil-gi’de filan okumuş bir gencin sıradan, iddiasız (hele sürekli ayakta verdiği birbirine benzer pozlar biraz da sıkıcı) ve gayet efendi pozlarını görüyorsunuz. Hani çoğu instagram fenomeninin profili bile onunkinden daha gösterişli olabilir. Hakan Sabancı’da ise tam aksi bir durum var gibi.

Yine de ünlü kadınlarla adı bir arada anıldığı için bu iddiasız, “ailenin iyi çocuğu” imajı bir anda id-dialı bir hale dönüşüyor. Hadise’ydi, Merve Boluğur’du derken dikkatli bakışları üzerinde topluyor. Bu popülerlikten memnun ya da değil, orası bilinmez. Ama taşıdığı soyadına sahip olmasaydı, pekala dizilerde boy gösteren yeni nesil oyunculardan biri olacağı aşikardı.

Herkesin istisnasız kabul edip peşinden sürüklenebileceği bir enerjiye sahip olduğu için.

AŞK LİSTESİ ÇOK KABARIK; Son günlerde Merve Boluğur ile yaşadığı aşk ve 10 gün sonrasında Merve Boluğu’u aldatmasıyla gündeme gelen Hakan Sabancı, magazin dünyasının kuşkusuz en çapkın isimlerinden biri.

Aşk listesine bakın şok ‘Hakan Sabancı’nın taşıdığı soyadı olmasaydı…’

Hakan Sabancı, Merve Boluğur’u yine eski sevgililerinden biri olan Evelyn Kazantzoglou ile aldattığı iddia edilmişti. Hakan Sabancı’nın aşk defteri ise hayli kabarık. O listedeki isimleri görünce hayret edeceksiniz.

Merve Boluğur

Merve Boluğur kimdir?

 

Evelyn Kazantzoglou

Aslışah Alkoçlar

Aslışah Alkoçlar kimdir?

 

Ayşe Özyılmazel

Ayşe Özyılmazel kimdir?

 

Afra Özgen

Afra Özgen kimdir?

 

Lara Surol

Lara Surol kimdir?

 

Dila Pekdemir

Dila Pekdemir kimdir?

 

Didem Soydan

Didem Soydan kimdir?

 

Cansu Melis Karakuş

Cansu Melis Karakuş kimdir?

 

Asia Valente

Asia Valente kimdir?

Serenay Aktaş

Serenay Aktaş kimdir?

 

Hadise

Hadise kimdir?

 

Aslıhan Karalar

Aslıhan Karalar kimdir?

Eliz Sakuçoğlu

Eliz Sakuçoğlu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler