Ana SayfaDizilerSen Anlat Karadeniz 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

İlgili Postlar

Sen Anlat Karadeniz 2. yeni sezon ne zaman başlayacak?

Çarşamba akşamlarına ambargo koyan ATV ekranlarının en çok izlenilen dizisi Sen Anlat Karadeniz nefes kesen bir sezon ile 21.bölümüde sezon finali yaparak yaz arasına girdi. Gözü kara aşık Tahir’in çılgınca sevdiği aşkı Nefes’in ellerinden denize atılması yürekleri burktu. Tüm sezon olduğu gibi seyirciyi ekran başına çivileyen sezon finali sonrasında Sen Anlat Karadeniz 22. bölümü uzun bir ara olmasına rağmen çok ama çok merak ediliyor. Peki, Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak?

Sen Anlat Karadeniz izleyicilerini hüsrana uğratan sahne!

Sen Anlat Karadeniz yeni sezon ne zaman başlayacak?

ATV’nin fenomen dizisi Sen Anlat Karadeniz sezon finalinde Vedat’ın hedef değiştirip Mustafa’ya kurduğu komplo bütün düzeni yerle bir eder. İhbar edildiği için deliye dönen Vedat, kendisiyle birlikte Nefes’i de yakmanın planlarını yaparken, diğer yandan Tahir hem sevdiği kadın hem de abisini kurtarmak zorunda ve arada kalmıştır. Yaşananlar sonrasında son çıkış olarak Nefes ve Yiğit’i Rusya’ya kaçırmaya hazırlanırken teknede hiç beklenmeyen davetsiz bir misafir vardır. Nefes canından çok sevdiği çılgın aşkı Tahir’i kendi elleri ile Karadeniz’in sularına bırakmak zorunda kalır. Seyirciyi ekrana kilitleyen Sen Anlat Karadeniz sezon finali sonrasında yeni sezon beklentileri daha da artarak tavan yaptı. Sen Anlat Karadeniz 22.bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Anlat Karadeniz 2.yeni sezon başlama tarihi ve tüm detayları…

Sen Anlat Karadeniz Oyuncuları

Sen Anlat Karadeniz 2.yeni sezon ne zaman yayınlanacak?

Her bölümü ile çarşamba akşamlarını süpüren ve seyirciyi ekran başına kilitleyen Sen Anlat Karadeniz boğazları düğümleyen nefes kesen bir sonla sezona finali yaparak yaz arasına girdi. Beklentilerin tavan yaptığı sezon finalinin ardından Sen Anlat Karadeniz yeni sezonunun ne zaman başlayacağı da tüm izleyicilerin merak ettiği bir konu oldu. Sen Anlat Karadeniz 2.sezonun ne zaman başlayacağı henüz açıklanmadı. Başrollerini Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu ve Mehmet Ali Nuroğlu‘nun paylaştığı Sen Anlat Karadeniz yeni sezonunun tüm devam eden diziler gibi Eylül ayında yine çarşamba akşamları ATV  ekranlarında olması bekleniyor. Sen Anlat Karadeniz 2.sezon başlama tarihi ve 22.bölüm fragmanı bilgisi alınca sizlerle paylaşacağız.

Sen Anlat Karadeniz’in Eyşan’ı Gözde Kansu’nun bilinmeyen hayat hikayesi!

Sen Anlat Karadeniz Sezon Finali Nasıldı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler